Fredag = Malmö :)

Ja visst Malmö är så ball:) o där
Tillbringade jag & Cara fredags kvällen:) blev upphämtade av taxi som tog oss till tåg möget! Vi började festa till de me vårt vin:) sittandes bredvid en kille som satt o skratta när vi skojsade till de!! Vi babbla om massa skit o pratade snusk! Haha! Vi skratta som aldrig förr o högljudda som vi var så lämna en efter en vagnen vi satt i.. Förutom den här killen, han satt snällt kvar o små grina åt oss;)

Väl framme träffa vi på några vi kände, de va la skoj, inte direkt där man trodde se deras fina face;) men jo visst:)

Klackarna klickade gata o torg!! Väl framme på lilla torg (tror ja de heter) hamna vi på samma ställe som sist som ja fortf inte minns namnet på;) vi träffa på massa snyggingar o ytterligare folk vi känner haha:) vi va väl där i ca 2 timmar om tidsuppfattningen kan stämma sen mötte vi upp Stephanie som hängde på oss till Hipp:) stället var väl inte jätte ball men kan vara så att vi skulle anlänt till detta palats en lördag i stället, så får väl se om vi ger de en chans till någon gång!!

Hemfärden skratta vi rätt mycke på med, men de va bara den första halv timmen sen tror ja nog bestämt att mina ögon gick i konkurs.....
Tåg sömn är ju aldrig fel;)

Vill ni hänga på till Malmö med oss fest människor nån gång så shoa till för fan, för vi är helt förälskade i Malmö o kommer åka dit så ofta vi bara kan:)

Jag har aldrig gillat att åka dit direkt o knappt vart intresserad av festivalen på sommaren! Men denna sommaren kommer ja tälta där;))

Hoppas ni hade en bra fredags kvälll?!

Chik chik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0