Bilden

Bilden på klänningen kom visst inte med i förra inlägget.,

Så här komma snyggve;)


Vill prova denna fina

Klänning.. Men ej så lätt när jag hittat den på nelly.... Fan med!
Men får försöka tänka att den säkert inte passar el nåt sånt!

Ville haft den på min födelsedag på lördag men den hinner varken komma i tid el nåt eftersom jag hitta den idag! Så skippar kanske den överhuvudtaget. Går ju o ha till nån annan fest men nu tänker jag bara på lördag faktiskt! Får kanske dra nåt gammalt lakan över mig kanals;)

Chik chik


Vikten fortsätter neråt :)

Vid middags tid var det dax för vägning! Jag ställde mig nervöst på vågen o blev jätte glad:) den visade -1,3 kg denna veckan med! Ni som tycker det låter konstigt när jag skriver denna veckan osv så innebär det onsdag till onsdag!

Första veckan -3,5 kg
Andra veckan -1 kg
Tredje veckan -1,3 kg
Fjärde veckan -1,3 kg

Så sammanlagt -7,1 kg på endast fyra veckor. Jag är STOLT, GLAD & helt ÖVERLYCKLIG =)

Som jag vill vinna denna tävling!!!

I eftermiddags körde jag till Cynthia med familj. Vi lekte som om vi var 5 år;) vi vart barnsligare än hennes ungar;) men kul hade vi.
Vi käkade arab kvälls mat med som ja aldrig kommer sluta älska.

Vanessa & Melissa mina små guld klimpar <3



Onsdag 30 maj

I dag är det dags för oss tävlande i biggest loser tävlingen att väga oss:)

Jag hoppas vågen visar nåt bra resultat idag! Om inget annat så har jag gått ner i omkretsen iaf:) det märks på kläderna kan ja säga!

Undra om de kommer hända något kul idag... Hoppas på nåt spännande efter jobbet!

Nu är snart frukost rasten slut o bara tre timmar kvar till vägning, nervös nu kan ja säga;) uppdaterar er sen hur de gick!

Puss & kram


Hahaha :)

I lördags åkte jag med till Tyskland! Köpte massa dricka:) vi hade väl planerat att vi skulle va hemma tidigt men de blev inte riktigt som vi tänkt;) men men vi kom hem till slut iaf.

Pappa fick komma o hämta upp mig i Önnestad. Rally in till stan, springa upp för alla trappor, slänga in whiskey till grannen! Fortsätta upp! Byta om fort som fan o pappa fick hälla över dricka i en PET till mig så länge!

Så dumt med vinet jag köpte för nästan allt vin va i bag in box. Jag ville ju ha rebenshoppen, men de fanns tyvärr inte:( men jag vart glad ändå:)

Pappa körde mig till lindas fest som skulle börja kl 18 o gissa när jag landade där? JO 17:58 haha!!

Jag kom hem väldigt sent eller ja ska jag säga tidigt på morgonen! Haha:)
Klockan var nog sex innan jag kunde slockna! Sov i alla fall ända ut till eftermiddagen sen var de bara att köra till jobbet o jobba lite extra! O de gick kanon! Var helt ensam där, de ända jag tänkte på hela tiden var TÄNK så trillar nån lucka eller nåt rätt ner i huvudet o ja säckar ihop! Vem skulle hitta mig? Och när? Haha sjuka tankar man har!

I dag började jag tidigt! Kom hem strax efter 13 o käka filé med sallad o självklart tsatsiki:) smaskens!

Lite senare Däckade jag totalt på soffan och vaknar av att Emma ringer! Kollar klockan o lägger märke att klockan är 18:40 blir livrädd o frågar Emma om det är kväll el morgon! Hon svarade med lugn röst att det är kväll:) fasen trodde jag hade försovit mig...

Det innebär att jag missade träningen i dag:(((( får köra sten hårt i morgon i stället:)

I morgon är jag ledig hela dagen! Och ska åka till Malmö:) någon som har koll på vad jag ska göra?;)

Hörs i morgon.... Puss


Lindas 30 års fest

Den var mer än kanon:) vilken seriös fest, ordentligt planerad med mat, lekar o priser :)) alla festade o va rejält super glada:) fy fan va kul jag hade asså!!! Super stort tack Linda för inbjudan!

Jag skrev ju innan att jag hatar sånt här med maskerad men de va verkligen as kul:)

En nunna hade lånat screem masken av Lindas bror och sprang in på toa o skrämde skiten ur mig! Fy faaaaan jag höll på att dö;)

Här kommer lite bilder på några snygga

 

 


Fullspäckat som fan

I morse fick jag sovmorgon :) men vem vaknar inte av sms vid 7 tiden? Jo då för fan! Det var Petra som skickat om jag kunde göra henne en tjänst! Ja visst kunde jag de men fan i te nu tänkte jag, jag ville sova mer fast jag blev pigg! Men jag somna om till lite i 9! Då va de bara upp o fixa en sak till henne!

Sen bar jag mig av till min tandläkare! Inga hål tack o lov! Men ska dit i gen om några veckor o fixa med en tanda jävel ändå!!!

Nu är jag på jobbet sen två timmar tillbaka! Och hur rörigt som helst! Har snart plockat ner allt som blev målat i går! Och nu väntas ugnen på att bli klar så jag kan plocka ner det andra med snabbt! Sen måste jag börja måla med!!

I kväll blir de massa stress för jag måste fixa med kläderna o allt till lördagen! Sen ska jag leka med Cara med:) o jag ska möta upp en Jenny med direkt efter jobbet o visa henne var jag gör mina naglar för hon ska dit i dag:)

I morgon blir de Tyskland tidigt o handla dricka:) och sedan senare mot kvällen bär det va till Sofie:) vi ska på Linda 30 års fest som är en maskerad fest! Som jag hatar utklädsel på både mig o andra! Men de ska väl va första gången någonsin jag går på nåt sånt här... Nervös till tusen är jag! Jag som bara blir livrädd av clownen på mc donalds....

Det blev ett långt blogg inlägg nu men kanske inte hinner blogga i morgon:)

Puss & kram till alla från snygga katten


Kul som fan...

Va de på jobbet idag:) halleluja! Skratta åt två gubbar som fula sig hela dagen idag:)

I dag tog jag min vilodag i stället för i går! Så pallade inte köra hem efter jobbet! Annars e de så varje dag! Jobba-hem snabbt-träna-äta-sova! Dag ut o dag in:)
Så jag körde o träffade Cynthia & Elza med alla barnen:)

Käkade precis världens godaste kväll mat här hos Cyn:) nu ska barnen sova och vi ska ge varandra massage och kli.. Det värsta är att jag måste ge dubbelt till henne för sist hann hon bara massera mig sen drog jag på fest;) haha:)

Hoppas jag inte somnar;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_203933655.jpg" class="image">


Jippiii vikten rasar

Jag gick ner 1,3 kg denna veckan:) o det innebär 5,8 kg på tre veckor! Snacka om glad! Snacka om taggad i denna biggest loser tävling asså!!

Efter jobbet chillade jag i 30 min sen träffa jag upp Hash Tina för en timmes powerwalk:) o nu landade jag på balkongen för en snabb svalka!

Nu får jag snabba mig in i duschen för strax ska ja träffa upp Öland gänget o diskutera lite om midsommar:))
längtar till Öland som fan nu asså!

Chik chik


Orm på vägen

Vi såg den hår söta ormen på vägen i går... Jag hatar ormar men denna va faktiskt liten! Har ju haft en spott cobra innan och nån annan fet jävla orm som var typ tre meter lång om inte mer! Fast den stora hälsade bara på en stund! Haha men spott Lisa hade jag länge! Livrädd varje dag att den skulle rymma! Ush anna mig;)!!


Dagens motion

Traska 50 min med Elza & Romeo! Vi landa på ett jätte fint ställe, där åt vi bagels kyckling sallad som bara är för GOD;) tragga massa skit o skratta en massa:)

Måste bara skriva om när vi ska gå där i från så säger jag till Elza: släng ner hockey bagen nu för fan! O det var en liten jävla väska som skulle under vagnen! O de tyckte hon var så jävla kul så hon spotta ut allt vatten hon hade i flabben blandat med skratt, Varav jag skriker spotta inte i vatten flaskan! Oj då skriker hon lite halvt med lite vatten i halsen o spyr!! Jävla mupp;)
Hahhahah så jävla kul;)

Sen hade vi lia lång väg tillbaka!! Mycke trevlig eftermiddag! Tack Elza:)

Cara kom hit en sväng el två;) tragga o skratta om allt o inget;)

Nu somnar ja snart så får väl se om ja håller mig vaken till BB!!

Take care <3

 

 


Två dagar kvar...

Endast två dagar kvar till nästa vägning!! Börja känna mig lite stressad, över att inte ha gått ner något!!! Men återstår o se.

Träningen idag gick super bra! Löpbandet först med backe upp o backe ner, springandes och gåendes:) sen blev de corecontrol som varje måndag!

I kväll blev de kvällsmat o slappe framför BB live.. O nu väntas dagens program:)

De blir att somna direkt efter det för jag ska upp innan klockan slår 4... Slutar iaf tidigt i morgon med så det är gött:)

Sov gott era loja jävlar ;)) <3


Vilken dag:))))

Helt jävla underbar har den varit:) jag var själv i min lilla hörna o jobba idag! Kan inte bli bättre! Slutade ju tidigt idag o va passade inte bätte än att hämta upp min brors dotter på dagis för några timmars lek!!

Vi var ute o cyklade! Vi blandade saft o gjorde en varsin knäcke macka, drog ut en filt o satt oss ute i de super fina vädret! Vi gungade, solade, lekte plätt! Ja you name it:))

Nu är jag hemma en snabb vända! Packa väskan o dra till gymmet. Nu är de bråttom!!

Hej hopp alla snygga


Tjejmilen

Jag går alltid tjejmilen varje år! Så himla kul är det:) i går ringde Cissi mig som jag alltid går med men hon var tyvärr tvungen att ställa in! Ledsen blev jag då:( jag skrev på fejjan om de kanske var någon som ville hänga på! Trist själv ju! Och då nappa Sophie! Snacka om att jag blev glad:))))

Tiden blev den samma som förra året men de gör inte nåt! Super nöjd o stolt:)

Efter milen har jag bara suttit i bikini på balkongen o solat och även kollat big Brother! Svårt o slita sig i bland;) haha


Dom har kommit :)

Mina linnen asså! De kom aldrig nån röd utan cerise i stället! Blev lite irriterad men nu har de lagt sig, kan ju va ballt o ha den färgen med! så nu är där fyra stycken i samlingen:)

Min snygga Tanja kom hem till mig i går. Vi hade bestämt att vi skulle luncha på stan! Vi satt oss o käka på house of bagels här mitt i stan! Det är så fruktansvärt gott där men oftast fullsatt, tyvärr:(

Vi satt inte bara en timme utan de blev tre timmar vi satt där! Träffa himla mycke folk:) träffa Sara och hennes syrra o alla tre barnen:) det var inte i går man stötte på dom, men jag hade en känsla att vilken dag som helst kommer ja stöta på henne! om de så e på stan el vi träffas o tar en fika! Vi bestämde ju för jävligt länge sen att vi skulle ses när hon bodde här inne i stan! Jaja! Snygg o smal va hon, de ska jag med va när jag ploppat ut mina barn;)

Vi träffa på 15 stycken Libaneser också! Eller ja en svensk var med o de va Cibbe! Haha! Elza & Cibbe besluta efter väldigt många om och men att dom skulle sätta sig med oss o käka! Trevligt o tragga skit:) och busa med Romeo va nog trevligast!

Nu sitter jag här o väntar på att min svägerska ska svara mig! Köpte en jätte fin jacka till min älskade Moa häromdagen så jag skulle gärna vilja ge henne den! Men får väl vänta en stund till innan jag ringer o terrar dom!!

Chik chik


Eko med Petra

Och tvillingarna så klart:) japp dit åkte vi när jag väl hade kommit hem idag! Jag skulle inte köpa något alls tänkte jag men jag blev 700 kr fattigare tydligen!!!! Jävla köp mani..

Ja köpte fina runda bordstabletter, en glas burk & två fina ljuslyktor och givetvis allt i ROSA:) fick lite insperation från Linas blogg som jag läser dagligen! Det blev nya silvriga lock till spisen och även en rosa grytlapp.

Det blev en ny tvålpump som matchar mina runda rosa mattor i toan också!

Fattig ab nu känner ja...;)

Så här såg ja ut i dag när de bar av på shopping rundan <3


Tyringe loppet

I morse var det dax! Vakna 8:30 och in i duschen så man blev lite varm! Strax innan 10 hämta ja upp Hash Tina o körde till Tyringe! Loppet var 5 km o det gick galant:)

vi powerwalkade mesta dels men även jogging i mellanåt. Det var backar upp & ner HELA tiden! Men det är bara bra så jag får jobba lite mer!!

Det regnade, blåste o var kallt. Visst jag blev varm snabbt när man väl kommit i gång men fy vilket väder! Direkt vi satt oss i bilen för att köra hem blev det bestämt att solning skulle varma upp oss lite! Så så blev det:)

Längtar till söndag när det är 1 mil som ska walkas!!!! Hoppas på MYCKE bättre väder då!!

Det börja synas mer o mer nu att man tappat lite i vikt:)) va tycker ni?

 


Min älskling

Ja hon var också med o fira mamma idag! Och den lilla busen avslöjade va jag kom med för present! hon satt i fönstret när jag kom o skrek farmor titta faster blommor! Hahah, ja skrek tillbaka öppna dörren o hon sprang o öppna o skrek åååå blommor sen skrek hon sjunga! Så där fick jag allt snällt ställa mig o sjunga ja må hon leva i dörröppningen med en tung blommlåda med en jävla massa blommor i.... :)

Sen blev de middag! Jag fick god kotlett o sallad men smaka även lite lite köttfärsås, de va smaskens! Sen skulle hon bjuda på glasstårta som jag med älskar men då sa jag bara kom nu Moa nu går vi till lekplatsen! Farmor frågar Moa en extra gång ska du inte ha glass? Neeeeej faster gunga!! Och hon som är glass monster tacka nej! Bra, hon hjälper mig haha;)

När vi kom hem i gen tog de inte lång tid innan jag deckade på soffan o vakna inte förrän 21:30! Så nu är jag utvilad... När ja kom hem kom Cara på litet besök o berätta hur hennes underbara dag vart:) Nu ska jag bara försöka somna med snart kanske!! Good luck katten.... <3


Grattis :)

Grattis till mamma som fyller 51 år idag:) så nu ska jag åka till mamma & pappa och äta middag!
Hon skulle snällt bjuda på spagetti & köttfärsås som jag ÄLSKAR! Men jag fick snällt be om nåt nyttigt så vi får väl se vad som trollas fram till mig i stället;)

Nu är det äntligen lång ledigt igen! Lediga ända till måndag! Fy fan va härligt:)

Men i morgon ska de upp tidigt ändå för det är dax för loppet i Tyringe klockan 11 i morgon förmiddag! Uppvärmning kan man säga för det är 5 km. Söndag är det ju en mil som skall traskas i genom:)

Jag gick förresten ner 1 kg denna veckan så på två veckor blev de sammanlagt 4,5 kg:) grattis till mig:)


I går blev de bio...

Kom hem i går o stack nästintill direkt till gymmet! Gick på löparbandet, sen var de dax för core! Efter passet kände jag att inte mig riktigt nöjd så jag gick upp p styrketränade också!

De blev lite kyckling när jag kom hem, sen ringde Linus så vi tragga ett tag! Precis innan vi skulle lägga på säger han att han ska på bio och om jag ville hänga på.. Klart jag ville! Har ju babblat om bio hur länge som helst! Var ju intf nån film jag skulle valt så men den var bra! Lite mer grabb film om ja får säga de!!

De roligaste med allt var att när vi kom ut hade lyset vart på på bilen så där starta inte den!! Haha! Men en snäll tjej kom fram med start kablar:)

I dag är jag glad som en katt:) taggad till Max för träning i kväll..
I morgon är de vägning! Håll tummar o tår för mig:))

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_202645562.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_202645582.jpg" class="image">


Dagens inköp :)

I går när jag för första gången andvände mitt fina blå linne som jag köpte för nån vecka sen så trivdes jag enormt bra i den:) så därför va min ända tanke JAG MÅSTE KÖPA FLER!! Men nu fanns inte den lila kvar!! Skulle köpt den också när jag väl var där:( den gröna är jag lite sugen på men när man känner att man ej kan bestämma sig så ska man väl hoppa? Eller?! Köpte iallafall RÖD, VIT & ROSA =)


Skön dag i dag :)

I dag åkte jag till min svägerska o tragga skit! Kolla även en film som var bra, fast vi missade mer än halva säkert! (gick på tv:n)
Min kära Moa ville varken krama faster hej o inte ens krama hej då... Nehe skit i att då;) hon hade inte tid med mig för hon hade sin kompis o leka med!!

I går kväll var vi som sagt på fest i hippa Önnestad hos Jennie! Riktigt jävla rolig fest måste jag säga! De spåra kanske ut för vissa men helheten var så kul:) vi hade lite små bekymmer med musiken! De flesta killar ville lyssna på typ rock o vi andra ville lyssna på mer hipp party musik! Som där byttes låtar, haha:)
Kan ju alltid hoppas att det blir grill fester där i sommar!! ;) så läs Jennie: när är nästa fest?;))
Vi drog även in till grand i går o dansa utav bara fan!! Fast jag & Marie dansa på festen så fick vi ej nog;) Grand var iaf kul som vanligt!! Tyckte det var mycket folk i går o många man ej träffat på länge som helt plötsligt dök upp! Nån hade blivit singel o ville röja och vissa var bara allmänt taggade för de druckit o så när dem var i Malmö o kolla matchen...

Var och handlade lite innan sen lagade jag mat! Hade redan tagit upp kyckling i morse men när ja väl kom hem med en ny BBQ ytterfile så kunde jag ej motstå! Så de fick bli de i stället:) men fågel fan var jag ju tvungen att laga ändå för jag hade ju tagit upp den så får väl bli att jag fryser in, men då är den ju färdig att bara värma upp sen när man har lite bråttom! (som jag alltid har)!!

Nog om mat o skit! Nu hoppas jag min älskade kill kompis ringer mig snart så vi kan gå in o anmäla oss på nätet!!

Puss hej


Landat på festen...

Glada är vi, fulla blir vi;)

Skål:)))


Jävla ABK

ABK som jag hyr min lägenhet av är ju fan mer än sjuka!!!! Lovligt galna att dom inte skäms o skicka detta brev, nej då! ALLA ska betala detta skit!

Jag vill inte betala för nåt mög i tvättstugan när jag inte ens tvättar där!!! Och varför betala för dem har bestämt att vi ska ha "tagg" system för att öppna när de ändå funkar med nyckel! Muppar!!
Där fick jag ut ut min ilska, haha!!

Träningen gick super idag! Nu sitter jag Henna hos Cynthia o chillar lite medans maten är i ugnen! Blev väldans sen mat idag men de gör inget eftersom det är fredag:) det blir hel kyckling, sallad & min thatsiki:))) senare kommer Cara med hit o ska leka med oss!!

Chik chik


Freeeeedag :)

I dag är de miskäll ingen vilodag dag inte.. I kväll blir de träning:) blir nog löpbandet o styrketräning för vädret ser inte ut o va nån höjdare! Annars var tanken att ut o vandra o grilla ute! Ist för grillning blir de att laga middag med brudarna:))

Hoppas på bättre väder i morgon förmiddag för då ska jag o Marie ut o powerwalka en timme så ja kan dricka vin på kvällen me lite lite gott samvete;) ska ju på inflyttningfest då! Och som sagt vid "speciella" tillfälle ska ja dricka:))

Just nu har ja lunch o ätit tonfisk sallad, men de inte speciellt gott! Är ju inte så förtjust i tonfisk men de funkar i mellanåt till lunch!!

Ska ni göra nåt kul i helgen?

Hitta denna bild sen förra sommaren:) min drink me massa mixade jordgubbar! Den drack ja avit o rätt förra året med el utan alkohol när jag gick ut!!
Brukar ni gå ut nyktra? Vissa brukar säga att dom ej kan gå ut nyktra för då kan dom ej dansa o släppa loss! Men se ni de kan jag:)

Chik chik


Vilodag :)

De behövde jag verkligen idag! Va helt slut i kroppen! Gick hem o la mig på soffan, slog på datorn o betalade lite räkningar o kolla gårdagens BB avsnitt:)

Sen efter typ två timmar kom ja på att jag behövde äta lite för att få energi! Så de blev ägg o knäcke! Smaskens:)

O energi fick ja så jag stack bort till solariet o fick lite sol;)
Storhandlade också! Hittade kyckling och ytterfile, så nu kan man hoppas på fint väder så ja kan få grilla lite i helgen kanske... Regn o rusk än så länge!!

Äntligen fredag i morgon, efterlängtad till tusen! Denna helg händer de mycke:)

Chik chik


Yeeeeeees :)))))

Jag gick ner mest denna veckan:)))) så jävla glaaaaaad är jag nu:)

vågen visade minus 3,5 kg

Så jävla glad att jag körde i gång biggest loser tävlingen!!! Och att jag fick med mig vännerna på de:) wihoo säger ja bara!!!

En klapp på axeln brukar man säga men här är de en fet lusing på axeln till mig, hell yeey:))

Och stort GRATTIS till er andra som också har vart jätte duktiga, och som också gick ner i vikt:)))

Bjuder på en as glad Mia


Dagen är kommen :)

I dag är de dax för vägning:))))) tre timmar kvar nu!! Längtar.

Hoppas nu ja gått ner, annars slår jag någon;) haha...


Arabisk kvällsmat + Walk

Blev bjuden på arabisk kvällsmat hos Cynthia i kväll:) som ja älskar & Cynthia lika så:) vi tragga som tusan o ett tu tre så frågade Cyn om vi inte kunde gå en runda! Ja blev överlycklig o sa att jag hade tänkt fråga men trodde inte hon skulle palla de med barnen IOM kväll o välling, snart nattning o så! Men jo för fan med en varsin vagn (jag med tyngsta barn o tyngsta vagn) power walkade vi med Sandra, Jasmina & Josse som också skulle på med skorna:) 40 min tog rundan! Så jäkla skönt va de:) hell yeey!

Har ni tänkt på en sak? I morgon middag är de vägnings dax för min och de andra deltagarnas del!!!!! Aaaaaaaaaaa nervös o taggad på samma gång!!:)

Bjuder på bebis 2 i kväll <3 min lilla puss gurka!!


Farligt ??

Är det farligt att dricka redbull?! Kanske inte mer än att dricka alkohol el nåt annat skadligt!! Va vet jag! Va tycker ni?


Måndagar rockar ;)

Eller iallafall i dag:) fick med oss en till person i vår biggest loser tävling:) de va kul! Tror han har väldigt starka chanser fast han ligger en vecka back när han hoppar in på onsdag!! Så JAG måste kämpa o ta i med hårdhandskarna varje dag!!!! Fast jag är faktiskt redan stenhård:)

Idag när ja promenerade till gymmet så var de as fint väder!! O träningen gick super med! Och efter blev de en promenad till:)

Nu ska ja fortsätta kolla Big Brother!
Sov gott! Kram på er


Presenten:)

Fotot på Petras present kom inte med... Så här kom den;)


4e dagen....:)

Kompis de går bra nu kompis de går bra:) känns som ja tappat lite nu faktiskt!! Längtar till jag får träffa min efterlängtade våg som står ensam på jobbet;) haha!! På onsdag är de dax för vägning igen, o hoppas på bra resultat med bara ändring av kosten! Har ju ej tränat på några dagar som ja skrev innan eftersom min mage vart som den vart! Men i morgon sätter ja fart med träningen:)

Idag var ja ute o traska en bra bit med min söta Jasmina:) varmt som sören var de o vi gick i 50 min! SKÖNT!

Idag handlade jag två rosa jätte fina mattor till toan! Tyvärr ser man inte den rätta färgen på bilden, iphone kunde blivit bättre på de kanske?!

Körde till Petra o tvillingarna på eftermiddagen med:) gav henne present för hon fyllde ju 25 igår:)
Vi åt god kassler & rostbiff med sallad:) de va smaskens de!! Vi var ute i de fina vädret och busade rejält på lekplatsen, så kul nät de fint väder:)

Chik chik

 

 


Köp/outfit

Handlade ett blått linne och en svart "klänning" o även en mascara som ja stod o vela länge o väl med! Men den fick till slut hänga på hem! Plus den var as bra:) klänningen satt som en smäck :) kär vid första ögonkast:))

I kväll var det nyktert på Grand!! Men lika kul hade vi ändå:) nu ska jag försöka sova lite! Sleep tight katter;)

Puss & kram


Så blev håret :)

Vilket vågat hår du har! Jaaaaaa:) haha! Tack pullan för hjälpen:))) måste bara säga att ja älskar mina skor, och äntligen har det blivit så varmt att man kan traska i dom! I just love <3

 


Gårdagens outfit :)

I går var jag bara hemma i min soffa hela dagen förutom när ja körde o hämtade Cara! Vi körde i väg för att äta något men de slutade med att vi handa på maxi och åt hos mig! Magen var lite bättre i går men så fort ja äter så får ja ont osv osv.... Så man får ta ett djupt andetag och räkna till tio innan man tar första tuggan!!

I dag körde jag & Sandra och en liten eftersläng till Lund för att köpa en tröja! Tack:) jag hittade två;) el ja den ena ska jag ha som en klänning också:) visar sen!!
Vi satt oss för att äta lunch också! Jag beställde en kyckling sallad som var skit äcklig:( och direkt när ja ätit lite så fick ja ont i magen direkt:( kan de kanske va sallad jag inte tål? Aja får se vart mag skiten leder!!

Nu sitter jag här o får håret lockat:)

Chik chik


2 dagen...

Inne på andra dagen av tävlingen nu:) och än så länge har jag ej haft sug efter en BigMac & Co. Det är väl den stora fällan för mig och även mitt älskade vin på helgen! Men detta ska ja klara:)
Har lite problem med min mage så får inte lov att träna förrens nästa vecka:(:( men skulle dock prova o gå en liten runda I dag men inget ansträngande! men på måndag om inget mer hänt så är de kötte dax på gymmet igen:)))

Har legat framför datorn hela dagen i dag! Fixat lite med min mobil o nu ska ja skicka in lite bilder som ska framkallas!

Prova nyss en short/t-shirt och den satt ju som en smäck!! Och tillsammans med den provade ja ett par jeans som nyss var rätt tajta i midjan men satt kanon nu:) vill bara ställa mig på vågen men de går ej för den är på jobbet! Den ska bo där ett tag nu eftersom vi väger oss med den varje onsdag:)

Chik chik


Följer ni mig...

Som sagt skulle jag och några andra börja med "biggest loser" och i dag började den stora dagen! Vid lunch tid var det invägning!

Nu är de stenhårt med maten varje dag!!! Och alkohol endast vid större fester och speciella tillfälle:) det är 5 personer som gissat hur många kilo ja kommer gå ner! Hur många tror du?! Kommer att tävla i 2 månader om vi alla nu var överens;) Och det ska bli så spännande! Riktigt rolig tävling detta:)

Håller ni tummar o tår för mig nu va?;)

Nu blir de lite mat innan jag ska ut o cykla o dra till gymmet!!

Chik chik


Bilder....

Från Valborg! Vi va ute i Malmös skogar o dansa


Söndag-måndag

Söndagen Då var min Moa hos mig:) vi lekte med Vanessa & Melissa & stora Melissa:) dom trivdes med varandra dom busarna!! Fast Moa var lite nervös när Vanessa och Cynthia prata arabiska hah;)

Och måndagen spenderade vi hos min mormor:) de va jätte skoj, hann även med o träffa en moster o två kusin när vi ändå var i Vånga:) även en härlig promenad tog jag & Moa o de fina varma vädret :)

Valborg var kul till kl 04:00 ca sen rann min bägare över! Och jag kommer aldrig lita på folk längre! i alla fall inte på vissa!!! Ush & två va arg jag var! Men som sagt hade ja kul innan dess!


RSS 2.0