Hej då Stockholm :)

Dagen startade tidigt som fan, o ja kan säga att jag har vaknat säkert 20 ggr i natt när man hört barnen säga nåt, rört sig, snarkat till el bara lägger om armen o kramar mig:) men barn är kärlek <3 vi tuta ner till Malmö för att ta flyget till stor staden Stockholm! Väl framme åkte vi express till stationen sen vidare på spårvagnen som tog oss en bit o där blev vi upphämtade av en jätte snäll tjej som jobbar o har med tv huset/tv programmet o göra:)

Dom började köra i gång nästan direkt när vi kom dit, så Petra försvann ganska snabbt på lite olika saker!:) jag o tvillingarna hade fullt ös, o med de menar jag att de va gröt galet! En sprang åt de ena hållet o den andra på andra hållet! Självklart var de både jobbigt o kul:) de som var jobbigt var inte att jaga dom så sett utan de var två trappor på den våningen, en på vaje sida o då kan ni ju själva tänka er att man blir både rädd o allt på samma gång när dom aldrig springer på exakt samma håll !!!

Såg inga kändisar direkt förutom Annika tror jag hon heter som brukat synas i rutan, men de gör inget;) de va ju tusen kostym nissar;)

Nu håller vi tummar att denna slut casting går som vi tänkt:)

Jag längtar hem till min säng! Jag är världens tröttaste känns de som!

O måste bara säga igen att jag längtar ihjäl mig tills i morgon när de äntligen är dax för Malmö igen! Love Malmö <3

Chik chik


Snart Stockholm :)

Längtar ihjäl mig!!!! Om ca 9 timmar flyger vi till Sthlm:) jag, Petra, Melissa & Isabella! Det blir tvillingarnas andra gång och ja för oss blir de typ tusonde gången;) haha:) fast har aldrig flugit inom Sverige innan:)
Petra ska på en slut casting för ett program o jag ska chilla med småttingarna:) det ska bli kul som satan!! De som kommer va mer skoj är om man kan se en skymt utav någon BB deltagare:)))) 1-0 mig om ja ser nån:) haha!
Hoppas på mycke foto där uppe i stor stan:)

Efter jobbet hämtade Emma upp mig! O vi for i väg med både bil o blåst! Fy fan va de blåste idag, halleluja moment!!

Har sedan varit hos Petra i kväll:) vi har druckit en cider och hon har "glatt" (stretat i mot) alla kläder ja slängt fram!! Men till slut hitta jag en hel outfit o till slut blev hon glad hon gillade faktiskt läget;)
Men de tog en jävla tid asså!! Nu ligger vi i hennes säng o jag försöker sova, inte då lätt men men! Nu däcka hon här så jag får väl med försöka...

Vi ska till Malmö på fredag! Ska ni?

Sov gott snygga katter :)


Om du ändå vore här :)

Ja då skulle de va vi två <3 saknar dig!

Rygga fan jävlades idag! Fy faro säger jag! O ingen massör på jobbet längre! Det är förjävligt rent ut sagt!! Tänk så bra de hade vart just i ett sånt här tillfälle, från ingen stans så låste den sig o de stråla smärta ut i arm o fram mot bröstet! Tränade, sträckte ut o stretchade, o tryckte i mig värk tabletter ! Efter två timmar så släppte de lite eftersom dom tabl är rätt starka o gjorde så jag kunde slappna av mera! Ringde till Jörgen som ja alltid fick massage av innan i Hässleholm, efter några timmar hörde han av sig att de tyvärr inte blev nån lucka för mig:( Fick ringa thaimassagen i Kstad o dom sa Maria du är alltid välkommen, vi väntar på dig:) Nästan 1,5 timme hos dom....

Här visar jag upp mina nya köp förresten:) SKOR, två par dessutom:)
LoVe som fän :)


Skratt attack :)

Ja i bland kan man bara skratta så man får träningsvärk;)

Måndag idag o denna dagen bara rullar på:) Hoppas den blir lika roande som i går! Då käkade ja midda med söta Cara, och vi tog en runda i tivoliparken! Vi gick där rätt så sent så de flesta hade väl begett sig hemåt! Men fint var vädret fortfarande när vi traska:)

I veckan blir de årets första grill ingned Ida, får väl se vilken dag vi kan parera in:)

Ha en solig dag alla snygga :)

Chik chik


Helgen fortsatte :)

Ja visst gjorde den det:) efter jobbet så var de full fart med massa ärende, massa som skulle hinnas med o lite till:) hade ju i planerna att jag skulle slumra till lite på eftermiddan men där sprack planen helt.
Jag hann med att kolla fredagens BB avsnitt det var de viktigaste iaf:)

Sen var det stress med att göra vid sig! Grabbarna ringde för dom väntade på mig där nere! Snabbt som satan gick de! Väl nere så körde vi till snygge Sophie för att fira henne:) Hon hade fyllt år och hade födelsedagsfest:) vi blev bjudna på god mat, bland annat häst, som jag aldrig ätit någonsin men det var ju jätte gott:) vi spela massa dricka spel och nåt annat spel som var skojsigt:) klockan blev mycket o det var dax att åka in till Grand:) Marie kom snällt o hämta oss! Tack Marie för skjutsen:)
Väl inne på Grand träffa man massa trevligt folk som vanligt o vi skaka rumpa som vanligt:)
Underbara lördag det kunde ej blivit bättre!!

Tack Sophie för en skit rolig kväll:)

Söndag idag, den ända lediga dagen på denna veckan! Får se vad den har att erbjuda:)

Längtar ihjäl mig till onsdag för då ska jag sova hos Petra o töserna:) vi ska kolla kläder o sånt kul:) för på torsdag flyger vi till Stockholm! Fy fan va roligt de ska bli:) jag har inte vart där uppe många ggr så de ska bli spännade, och dessutom flyga:) wihoo:))

Nu ska jag slappa i solen:)

Puss & kram på alla snygga


Helgen :)

Fredag kväll var en sån där spontan kväll som bara spåra ur;) haha! Cara kom hem till mig o vi va lite i tankarna på om vi skulle köra till Mamlö ändå som planerat fast utan alkohol.... Efter en stund körde vi o gjorde ett ärende o slängde ner lite mat! Under tiden funderade vi o till slut kände vi bara JA vi åker fan dit:)

Nästan hela vägen körde vi race med några snyggingar, as kul va de:)

När vi väl va nere så åkte vi runt överallt i hela jävla Malmö. Kändes de som iaf;) va nog inte ens en tredje del, haha:) Vi åkte fin fin bil där nere med:) jag hitta värsta snygga chaffören, FIN är förnamnet o het är efternamnet:)

Hamna på ett ställe där vi alla tog en dricka "utan alkohol för mig" o där va himla trevligt måste jag säg, så nästa vecka hoppas jag verkligen att vi hamnar där igen:)

Vi kom i från väldigt sent måste jag säg, men de va det verkligen värt:) halv ett var jag hemma o hoppa i säng! Knappt 3,5 timmes sömn fick jag!
Klockan ringde 3:55 o det var dax för jobb!

Min älskade limtriangel var lite efter så där fick de bli övertid denna lördag:) de va jätte kul o jobba! vi skulle vart fyra stycken dvs två i varje triangel för att de ska flyta på som bara den, Men den fjärde personen dök aldrig upp, jaja de kunde vi alla räkna ut;) haha!! Men de gick as bra iaf:)

Hade ni en bra fredag kväll?

Chik chik


Lunch :)

Liten stund kvar på rasten är de allt!! De va paj till lunch idag, de sett som en smäck;)

Fredag i dag o inte blir de fest i kväll heller:( lite ledsen men va fan de kommer ju en dag i morgon med:)
Blir jobb i morgon så kl e ställd till 3:55 börjar ju jobba kl 5:00 - 12:00 sen ska de in till stan o shoppa loss lita o inhadla present:)
På kvällen blir de av till Sophie på födelsedags fest:)
Fan va skojsigt de kommer bli!!!! :)

Nu ringde de in, riiiiiiiiing.... Halleluja!

Ha en bra fredag snyggingar o festa för mig med i kväll;)

Chik chik


Sååååå kul i dag :)

Det blev rally hem efter jobbet idag. Drog in till stan o träffa Dan för att shoppa en runda:) sen när jag kom hem stod Cara där mitt i vägen o bara log:) vi skulle ju ut o ragga;)
Vårt första ragg ställe är hemligt men där la vi alla fall en lapp på dörren;) haha:)

Vi har fan varit överallt i kväll!! Körde först till nåt ställe o tog massa foto, var nere i tivoliparken o hade massa bus för oss;)
Vi körde även till balsby där planerna var att jag skulle gå ut i vattnet o upp på rutchbanan men vågar fan inte ens hoppa ur bilen för ja tror de ska komma upp en man från sjö fan.... Snacka om mörke nasse rädd!!!

Vi körde o käka med, fast denna gång satt vi inte kvar på restaurangen i tre timmar eftesom vi skulle ut på våra uppdrag;) haha.

När vi ej hade nåt mer o göra så tänkte vi att en glass på mc skulle vart gott, så dit åkte vi o stötte på lite halv galna killar!! Väldigt roligt folk ute asså:)!!

Har jag sagt att jag längtar till lördag????
BB time nuuuu:)

Chil chik


Denna dag :)

Ja visst nu var den äntligen slut;)

Har varit hemma i ca 40 min, de blev lite snabb tittning av BB samtidigt som ja duscha o gjorde i ordning! Har ju inte varit hemma på hela dagen eftersom jag stack till Petra direkt efter jobbet:)

Middagen stod somm alltid på bordet när ja kom:) i dag serverades de spaghetti o köttfärsås, vi alla blev
Mätta o belåtna! Tack för maten Petra:) efter all skrivande o tänkande va de dax o filma, ja var minst sagt lika pirrig/nervig i början att ja skulle tabba mig, som typ stöta till touchen så den skulle sluta filma el nysa el ja va fan som helst! Men de funka väldigt bra, kanske skulle bli kamera man med;) många yrken ja skulle bli helt plötsligt känner ja;) haha!!

Petra gjorde några tabbar, upprepa nån gång o börja as garva några ggr, o jag efter:) blev rätt mycke skratt när man skulle vara allvarlig:) men kul va de o all inspelning blev till slut väldigt lyckad måste ja säga:)
Sen när vi skulöe skicka i väg filerna ja då funka inte internet o all annan skit som de skulle så hoppas hon kan lösa de i morgon bitti eftersom de skulle vart inne nu i kväll.... Hoppas de går ändå som sagt:) tummar o tår nu för fan:)

Nu ska ja fan sova för de har ja inte gjort nån gång så de behövs tor ja;)

Chik chik


Nytt folk på Ballingslöv :)

Ja för de är det:) tror minsann att dom anställt alla som fick gå hem o november månad nu, för i dag kom ytterligare en helt ny:) roligt att de går framåt för företaget igen:) så här blir de nog inga uppsägelser, wihoo:)

Asså vilken dag det är idag, jag har så mycke glädje o energi:) Det ska ja smitta av på alla idag, först på jobbet på alla här sen på Petra när ja kommer hem;)

Ja visst efter jobbet ska jag till Petra o tvillingarna, ja ska leka film-kvinna;)
Ska filma lite hemma hos henne o så! Den kommer användas till nåt riktigt roligt o håller tummarna att allt kommer bli som ja vill, el ja som hon vill haha;)
Håll utkik här i bloggen så ska ja uppdatera er om vad som kommer hände med denna film:) förhoppningsvis i alla fall!!!!

Bjuder väl på en alla barnen idag bara för att;)
Alla barnen tar på sig själva, utom Cassandra, som tar på alla andra;)

Snipp snapp snut så va denna saga slut;)


Woooooppppa :)

Tisdag o i dag var jag åter på jobbet, kände ingen direkt längtan men ja var väldigt glad idag:) blev glad av att träffa många snyggisar idag!! ;) Jenny på jobbet fyller år idag o ännu är det hennes dag! GRATTIS igen:) vi körde till mc på lunchen för de va nån haj mat idag! O vem äter haj mat liksom? Haj Kaj?! El vadå nej fy fan!!;)
Dagen rullade på rätt fort, så de va bra!!

Pappan min fick åka min rally bil idag, o han som vanligt ska sitta som en kör-lärare o bromsa när han tycker man ska bromsa osv... Så jävla jobbigt, han tror verkligen att de funkar liksom;) haha.

Åkte till mammsen o pappsen o käkade middag o lekte med mitt hjärta Moa:) vi busade för fullt, sprang runt i hela huset o skrek o skrämdes!!! Hon älskar de, o ja jag med faktiskt:) hon är min pärla!!!!

Pappa & jag skulle gå i genom lite vad alla tusen knappar i bilen är för något, o då skulle ju Moa med klart hänga på ut! Där satt hon i mitt knä i bilen o titta fint på alla lydande pinaler! Den börja hon pilla o trycka, då blev ja nervös så mamma fick rycka in;)

Fint kvälls besök fick jag av min söta vän Cara med:) vi käka god KAK fika:) vi prata så jävla mycke idag o ja visst som vanligt skratta vi som fan, ja jag har nästan träningsvärk....

O ja nu sitter vi här i en varsin del av soffan o säger inte ett ljud till varandra!!
Hur fan kan de sluta så här!!!?

Cara?????

Vi smider rejäla planer o hoppas fan dom går i genom nu så som vi tänker på detta!! Längtar ihjäl mig! Tänk så sker de inte, va händer då???

Aja sov nu som små lamm för de ska ja!

Haaaaaaaaaaaj kaaaj


Spolarna :)

Dessa jävla grabbar som plingar på dörren o jag blir mer än livrädd! Tänker nej jag öppnar inte! Vem kommer o plingar utan att höra av sig innan liksom!!
De börjas höras ljud som om nån försöker öppna MIN dörr, fy fan va ja blev rädd när dörren öppnas o där stod två grabbar o ser inte mig som halv ligger i sängen! Ja skriker vem fan e ni? Ni skrämmer livet ur mig, o där säger den ena där ute OOOH FAAAN va du skräms!! Sen säger han snabbt att dom är från spolarna o att dom ska spola i rören!
Jag blir förbannad o drar täcket runt om mig o smäller igen toa dörren o gömmer mig där! Sen efter en stund hör ja ett litet ljud "ska vi gå in till grannen först el vi kan komma in" varav ja skriker ni kan lika bra gå in nu ju!!! Hahah!

I dag var jag även på vårdcentralen och jag träffa även sjukgymnasten! Hon gjorde massa saker med min rygg o hon tejpa även den!!

Va o handla lite tillbehör till korvstroganoff med i dag så de blev middag med!!
Min lilla söta vän Cara var med o hälsa på lite idag, vi tragga lite skit men båda va as trötta!!:)

Nej nu ska ja snart krypa ner, sov gott på er:)

Puss & kram


Mår bättre :)

Ja äntligen mår ja mycke bättre, visserligen inte hundra ännu men febern verkar vara borta tror ja, har visserligen inte kollat den men de känns bättre där med:)

Vi hyrde massa filmer o köpte en hel del godis i går kväll! Jag, Nettan & barnen:) vi kollade först på Love wedding marriage och den var bra:) sen slog vi på the change up men vi båda somna på soffan efter en stund! Efter nån timme väckte hon mig o kolla klockan då var hon väl närmare 00 så vi gick till sängen o slumra vidare!!

Nu har man varit vaken några timmar! O kollat när duktiga Lucas gjort lite matte läxa, o duktig som han är så gjorde han mer än den sidan han endast skulle gjort!! Det är kul o se när barn gillar matte, som jag älskar:) kanske skulle blivit matte lärare;)

Börjar känna lite hunger! Kanske skulle tagit mig en mat bit snart!!

Ha en bra söndag!

Chik chik


Lördag :)

Ja visst i dag är det lördag! Nyktert är det här precis som igår! Hoppas på att bli frisk väldigt snart :)

Tidigt i morse blev jag väckt av att Linn ringde, jag blev jätte glad fast ja knappt kunde andas eller öppna ögonen!! Hon hade den glada nyheten att hon hittat en billig resa till oss till Thailand så nu ska den vara bokad o klar:) wihoo:))

Min lilla Linda som också bor i Australien försökte ja ringa idag men lyckades ej få tag på henne, när vi smsade så var hon i full fart o förfestade;) Hon fyller ju år idag mitt lilla hjärta!!! Som ja saknar henne!!

Ett stort GRATTIS till "bajs" hennes & mitt smeknamn, kanske inte så nice men när vi ringer el skickar här hemma så e de alltid, HEJ BAJS:) hur ä läget?!
Hahaha:)

Legat på Nettans soffa hela dagen! Passa bra för hon är med kass idag:( lagade precis middag o de har ja knappt orkat sen i onsdags så de går sakta men säkert på rätt håll!!
Men iaf hoppas ja på att Kunna köra en liten runda med min kärlek i kväll, längtar efter han <3

Ha en härlig fest kväll alla helg alkisar, festa för mig med:)))

Puss & kram


Lite nytt :)

Fint med lite blommor :)


Inkheart :)

Fortsättningen på denna film ska ja se nu, o dricka min fredags drink:)
Jag har sån jäkla feber o tabletterna ja tar, tar inte väck all feber utan bara tar ner den lite:(
Va hos doktorn i morse o yra o där va inget fel på hals o öron som tur var! Det är influensan jag har fått, med väldigt för hög feber!!!

Nu ska ja bara ligga ner i några timmar på soffan o hoppas på att ja somnar men inte förrens filmen är slut (hoppas jag på)

Ha en bra fredag alla friska & sjuka :)

Kram kram


Försöka duger :)

Ja försöker o försöker sova men inte de lättaste när ögon kliar o rinner, nyser som bara den, inte bara en nysning utan minst 5 stycken på raken liksom:( o värken i huvudet hoppas ja lägger sig strax då ja precis tog nya värktabletter! Vill bara SOVA nu....

God natt på er alla från en snorig Mia


Min NYA bil, min bästa vän :)

Jag är så glad för min nya bil:) Tråkigt att jag är så sjuk annars hade jag säkert kört dubbelt så mycke idag!
Men lite fick ja kört iaf, o de va kul! Febrig o dan men de gick:)

När ja hämtade bilen sa ja att Kim på BMW skulle bjuda mig på nån pryl från BMW för ja älskar de märket! O va säger han? JA klart de va ju faktiskt en BMW du kom hit för egentligen, sen att du hittar en annan de e ju sak samma;) haha:) så en fin mugg att ha i bilen fick åka med:)

Stackars Cara o Maries öron, finneserna var de ända ja babbla om idag;) <3

Efter rundan så fick de bli kvällsmat från maxi, en jätte god räck macka (kände ingen smak) haha:)

Hoppas alla haft en bra dag! De ända som gjort mig glad är bilen för att ha feber o inte kunna andas är fan inte kul, HAJ DÅ

 


Varför är man sjuk? :)

Ja de kan man verkligen undra... Det är tusan inte bättre med mig idag inte:( näsan rinner o bl.a. bl.a... Det som nog är mest jobbigt att den förbaskade huvudvärken vill fan inte ge med sig!!
Längtar tills i morgon för då ska ja upp tidigt o gå till fabror doktorn!!!

Ligger fortfarande kvar i sängen sen några timmar tillbaka. Senare blir de nog en flytt över till soffan o kolla film o äta glass! Alla filmer ja satt på i går hann ja kolla en stund sen slockna ja om och om igen. Mina ögon gör så ont när ja tittar därav blundning i mellan åt o lite insomning.

Måste kanske ta mig till Apoteket med när ja har ork! Ska proppa i mig 6 värk tabl i dag för i dag
Måste de finnas extra ork. Blää!!!!

Min vän Petra har precis varit hemma med hennes ena dotter Isabella och nu läste jag på hennes blogg att även Melissa blivit dålig! Fy fan:( ja säger bara stackars henne, ensamstående o bara massa gnäll från febriga flickor, inte skoj! En extra varm kram till henne:) kolla in hennes blogg kanske?! www.petratvillingmamma.blogg.se

Jag fick förresten aldrig någon respons från er när ja frågade om ni kunde rekommendera någons blogg ja kunde följa! Och desutom är ni dåliga på att kommentera tycker jag:(

Nu ska ja sjunga en sång sen sova :)

Chik chik


Ett rent Helvete :)

Ja de kan man säga att denna dag varit... Vakna helt borta i huvudet! Enorm huvudvärk, halsont, ont i öronen, snorig o helt snurrig, o förresten inte ska vi tala om mina ögon de gör så ont i dom!! och det värsta utav allt är att nu snart 22 på kvällen så mår ja exakt lika dåligt:( helvete:((( Har köpt is glass, så de ska ja trycka i mig snart!!:) jäkla feber med....

Nåt positivt i allt är att ja fått min kärlek:) <3

Så sugen på våfflor är jag med!!! Haha!! Orkar inte stirra på mobilen mer nu!

Puss & god natt <3


Chika boom boom :)

Jaha då va sista dagen på en veckas tidig jobb slut:((((( fy va trist!! Men som tur är dagtid bra de med;) i dag mötte ja upp min pappa i Wä för att kolla bilar men där var inget som föll mig i smaken inte. Då sa ja vi kan iaf kolla på BMW de hade suttit fint! Så vi gasade dit o de första ja ser är mun kärlek:) ja har bestämt mig, jag vill ha den:) så hoppas på ett köp:) körde till Färlöv en sväng för att diskutera vidare om bilen och körde även inom min lilla Moa som ja inte ens fick en kram av! Haha:)
Sen tillbaka till päronen för att äta lite pyttipanna (som ja hatar mest förutom lever);) men ni ska veta att de gick ner när man va hungrig!!
Sen kom min älsklings Mia till oss så ja fick träffa henne lite till idag:) Och min älsklings svägerska kom med:)

Kom hem världs sent men va gör de om 37 år liksom!! Trött som fan är jag o inget nät så blir inget BB idag:(((( ja dör inombords som fan:(( fy fan säger ja igen!

Sov morgon till 6 i morgon bitti, hell yeee:)

Puss o kram till alla de katter som är lite snygga:) chik chik


Mina tvilling tjejer :)

Denna dag bestod av att Petra & tvillingarna stod här utanför när ja kommit hem:) vi tog en varsin vagn o traska in till stan. Första stoppet blev Trendie för lite lunch! När vi väl fått i oss all mat (inte barnen) då dom bara fick i sig en del, så lekte vi runder på torget o sprang o jaga en tjej dit o en tjej dit;) sen stack vi ner till tivolipaken o lekte vidare där:) vi hade så kul:) vi va i väg ute i värmen i flera timmar!! Vi var ju bara tvugna att stanna vid lek bilen vid hemma kväll också;) Va ej hemma förrens halv 6 trött o sleten!! Haha:)

Nu möjser ja framför några sons of anarchy avsnitt:) Linus fel att ja börja följa denna serie! Nu var de länge sen jag såg alla säsonger men minns dom som i går!! Har väntat länge o väl efter nästa säsong men den kommer så småningom :)

Om mindre än en timme är de BB om ni missat det;) haha...

Här kommer lite Melissa & Isabella bilder:)
Melissa fick snällt låna en vovve i parken o traska runder med den helt överlycklig va hon:)

Chik chik

 


Jag älskar MOA :)

Söndag i dag o denna dag startade med att träffa Marie:) vi käkade som vanligt som ja gör varje söndag på Katrins pizzeria! Älskar deras Alfungi där! Har ni ej testat så går ni miste om nåt väldans gott:)
Efter mycke tragg så körde ja sedan hem Marie o begav mig mot Färlöv:)
Skulle aldrig få för mig att köra dit utan att träffa min brors dotter! Som ja älskar den prinsessan! Skulle kunna gå genom eld för denna tös <3 !!!!!! önskar jag med får barn så ja kan
Älska dem som ja älskar henne! Där e ett så speciellt band:)))

Vidare hem till pappsen o mammsen o städa ut min bil! Använde kompressorn o blåste rent i fläkt o skit! Tvätta o skrubba bilen invändigt som sören för snart ska den skiljas från mig ju:((( ja som älskar min Nisse:) min första o ända bil! De känns hemskt men vi känner ju varandra o ja vet va han går för o hur fort han kan köra, hehe:)

Sen satt vi o fortsatte leta bilar på nätet! Dyra som billiga! Fan va jobbigt det är att leta bilar asså, för mig som kan typ nada om bilar!! Har ni tips så kom gärna med dom:)

Klockan började ticka på o ja blev trött i huvudet av allt bil letande så ja körde o hämta Marie i gen, vi körde till
Maxi o handlade lite! Hem till henne o kolla lite tv, kollade på Sofias änglar lite o såg hur fint de gjort vid någon annans hus! Va tycker ni om att tv program kör runt o hjälper folk! De finns ju olika sådana! Som tex då Sofias änglar, arga snickaren, extreme homemakeover osv osv....

Kollade nyss även på BB o ja blev ledsen som fan när Hanna W lämnade huset! Men så som Marcel o Sipan mobbade henne denna veckan var fan inte okej asså!! Fine om dom inte gillar henne hur hon pratar el är som person! Ja visst plocka ner henne på jorden då i stället men mobba fan inte nån på de viset! Fy fan!! Ja har själv blivit mobbad i många många år för jag är tjock! O det har inte alltid varit de roligaste! Att höra dag ut o dag in din feta jävel, banta fetto, tjockis, o blablabla! I skolan var det värst! Från barn domen o även fortsatte det i gymnasiet! Jag minns så väl 2 ggr när ja fick på söderport! Ena gången var när jag satt på datorn o chatta med skolans chatt program! Där ploppar upp ett fönster med tjejs namn där hon skriver din feta flodhäst du äcklar mig med mera! Ja frågade om det verkligen var hon som satte bakom skärmen o skrev, varav inget svar på frågan kom utan bara fortsatte!! Ytterligare en gång satt ja med några klasskamrater o käkade lunch där samma tjej från chatten kommer fram o frågar varför hennes kusin sitter o äter med hon blonda flodhästen! Hon spottar en fet loska o säger här kan man fan inte äta då spyr man ju o gick därifrån!!

Dessa händelser är inget ja tänker på idag men när ja ser människor bli mobbade så ploppar det i bland upp! O man mår lite smått illa:(
Hoppas alla tänker på att mobbning kan förändra andras liv o absolut både till possitivt o negativt sett!! El hur ja ska förklara!

Nu hoppas ja på att få lite blund i ögat för om 4,5 timme så ringer klockan!

Kram på er från en trött katt <3


Got 2 luv u :)

I lördags var ja ju o kolla på lite bilar:) var ju hos de snygga grabbarna i Hörby! Men där var väl bara en Honda lite jeep aktig som var fin o bra, men den var helt ny o där ligger inte direkt intresset! Tanken är ju en begagnad men får väl se vad som köps:) vidare körde vi tillbaka till Kstad o kolla runt hos olika bilhandlare! Ett ställe vi hamna på var Toyota. Där hade de en Toyota Prius som ja blev lite kär i:) men även där va de lite tankar som flög runt, är den dyr att laga om nåt går sönder, än andra bilar? Är de kul med automatare? Är det normalt att t.om bakrutan är tonad? Varf är där två rutor där bak? Kommer de va jobbigt el vänjer man sig snabbt?! Ja många frågor när man ej ägt mer än en bil!!! Kan ni säga något om denna bil!?

Till slut blev det i alla fall äntligen kväll och som planerat sen långt tillbaka så skulle vi alla brudar dra till Lone på sex party:) riktigt skoj va de:) folk skratta flamsa o tramsa!! O kände o klämde på allt!! Men man fick ej prova något!! Hahaha;) man gick sedan in en efter en o beställde va man ville ha, för ingen skulle skämmas! En efter en kom de ut o sa va dom beställt!! Haha:)
Hon var ej så insatt hon som hade de o kunde varken pris på allt el visste riktigt svar på de man fråga, men de gjorde inte så mycke!!

När klockan började närma sig 12 slaget så rullade bilen till stan! Tiden var slagen, vi skulle till vårt älskade GRAND:) vi skakade rumpa som vanligt o träffa all vänner o nya ansikte som vanligt:) förresten min o Caras entré med hjälp av Sanna & Marie var fasansfull! Fy fan har aldrig skrattat så mycke asså:) vill ni läsa mer om den så gå in på www.cara.se där kan ni lära er hur man gör entré;) hahahaha:)

Chik chik


Bilderna från i fredags :)


Wihoo älskar att shoppa :)

Igår hämtade Emma upp mig efter jobbet och vi körde till Volvo för att fixa lite med bilen! Seriöst vi brudar (inte alla) är så tröga när de kommer till allt som har med bilar att göra;) haha!!

Vidare när vi blev klara där körde vi till Lund (Nova Lund) för att shoppa på Gina tricot o endast den butiken i nästan tre timmar:) hahaha lite tröjor hängde med hem o en ring:) super glad för min USA tröja!!!

Trött som en katt unge va ja när ja kom hem, men de hindarde inte för lite vin;)
Robin, Cara, Hash Tina och Ritta kom till mig o drack:) sen blev de Depå! Där var bara 18 åringar som knuffades o hoppa runder! Så jag o Cara stack efter en halv timme, de ända vi tänkte var vi skulle gått till banken i stället!! Men men vi drog hem!:) vi var lika glad ändå de ska jag säga!! Har ja sagt att jag o Cara matchar? Vi e som gifta liksom;) haha:)

Nu har ja kollat på lite bilar på Hedin bil i kstad, hitta en snygg blå Nisse:) blev lite förälskad;) men vidare nu till Hörby till de snygga grabbarna;) hoppas de har nån fin bil till mig:)

Hoppas ni får en super dag! För de ska jag ha:)

Chik chik

2012-03-10 @ 11:39:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finnemang :)

Dagen var kanon efter jobbet idag:) jag & Cara gick till rosegarden o åt buffe, så satans gott:) kunde ju dock funnits mer att välja på men men!! Sen rände vi runt på stan som några loppor!! Köpte massa skit o sprang även på Johanna & Pernilla:) gick vidare o sprang även på min Emma:) trevligt värre!!

Sen va de dax o bege sig hemåt o sen hörde Hash Tina av sig så ja lekte med henne o Ritta! Dom kom hit med frallor som vi smällde i oss:) bara massa mat idag känns de som!! Haha:)

Nu kom grannen så de blir lite BB tittande om ja ej somnar! ska ju upp tidigt igen i morgon för fan!!! O även lördag morgon ska ja upp innan fyra!! De e själva fan inte klokt!! Skit mög:( men en possitiv sak är att ja får en nykter fredag;) haha!!

Emma femma ska ja träffa i morgon igen wihoo o även Cara:)

Längtar iaf till lördag kväll för då ska vi på sex party hos Lone, wihoo:)))

Som ni ser så fick Beckham hänga med på en hörna;)

Siv gott era sat tyg;)

Chik chik

 


Aloha :)

Tjing tjong kines de va din pappa som fes!!! Hahaha:) ja har varit en kanin hela dagen tills att ja kom hem till Cyn:) sån flyt de va på jobbet!! All målning va perfekt, okej för utom en fitt lådfront men den kasta vi i havet;) halleluja moment:) I dag träffa ja Marie o käka lunch med henne, vi käka på trendie faktiskt!! Efter att ha suttit där i 7 år stack vi o köpte nya öronhänge på guldfynd:) samma sort som ja köpte för ett par veckor sen men dom trivdes tydligen inte i mina öron el hos mig för dom finne ej länge kvar:( hoppas ni hittat ny öron familj! Tog ett paket o då säger hon i kassan ta två o betala för en? Ja varför inte sa jag!! Tre i varje o de e = sex! Love sex:)
Hahaha:)))
Sen körde jag hem Marie för hon skulle jobbeli jobba! Sen mötte jag upp Cyn, Elza, Ritta, Elias och barnen!! Vi gick runt i butiker o kolla lite sen satt vi o fika med:) trevlig jävla dag i dag asså!!

Passa även arab ungarna med innan! Ja o bebis 1 kolla på Pippi o bebis 2 sov typ hela tiden!!

Nu ska ja va lite social me Cyn sen får ja Väl se i fall ja orkar vara uppe till BB eller ja somnar innan, abbbooo!

Bara bilder på mig o blatte mannen i dag. Haha:)

Chik chik

 

 


Denna dag asså :)

Den va inte o leka med.... Kom hem efter ett och käka lite lunch o tryckte på BB! Fanns absolut inget o göra här hemma, åah tänkte ja va mysigt om man somna en timme typ. Satt klockan på tre o vakna till lite, svarade lite halvt på sms med ena ögat sen slumra ja till i gen! Vakna nog inte förrens klockan var sex kanske! Upp o hoppa trött som fan o laga kvälls mat! Sen lägga sig på soffan igen! fy fan va sleten jag är idag! Hur ska ja nu kunna somna i kväll o sen vakna av alarmet 3:45??!! Ja jag håller tummar i tår att de blir en sömnig natt!!;)

Har ni andra gjort något trevligt i kväll?!
Nån som kanske är sugen på att hitta på något i morgon eftermiddag så man ej somnar igen? En roadtripp el något annat kul:) Fan e ju van att jobba dagtid! De blir så fruktansvärt lång dag! Men självklart possitivt med:)

Har jag talat om för er att det är Cara som gjort min blogg så fin för ett bra tag sen?:) jag e så himla nöjd o glad med den, tycker den är super fin:) kolla gärna in hennes blogg! www.cara.se

Någon som vill rekommendera någons blogg? Ja älskar att läsa bloggar o behöver fler intressanta:)

Tycker ni kan vara lite dåliga på att kommentera på inläggen i bland, vore kul med lite kommentarer faktiskt:)

Chik chik


Uppe med tuppen :)

Japp de var jag idag! Gick för tusan inte o la mig förräns efter elva när Big Brother var slut och sen upp vid fyra i morse för att dra till jobbet! Jobbar morgon skiftet en vecka nu, såååå gött o komma hem vid ett om dagarna! Fast får nog fundera på om ja ska glo på mitt älsklings program på kvällarna el ja ska vänta tills ja kommer hem på dagarna!! Sömn e ju faktiskt rätt viktigt!! Men ja e pigg som en katt idag iaf:)

Går dagen gick ganska fort på jobbet! Sen åkte ja o handla middag till mig o Jasmina:) de bestod av goda kotletter o boll potatis me bea sås:) de va smaskens:) sen tragga vi på o skratta som vanligt!! Ofta är det kill snack som dycker upp som samtals ämne, haha:))

Hoppas eftermiddagen har nåt spännande o kul att erbjuda:) vad ska ni hitta på? Kanske nån som vill luncha på stan o sen göra nåt skoj?:)

Ha en finnemang dag alla snygga katter:)

Chik chik


Varför all denna energi? :)

I dag har ja varit med bara mig själv! De flesta brukar alltid ligga hemma o sova bort hela dagen för dom säger att dom är bakfulla!! Va fan e de liksom?? Ja vaknar som vanligt som en liten duracell katt!! Ätit min pizza som ja typ alltid gör på söndagar:) sen har ja plockat undan o diskat från förfesten i går! Tvättat hela dagen med! Sen rullade det på med ännu mer fix här hemma! Ja slängde väck allt rött elefant tyg som fann i både soffa, säng o köksbord:) så nu blev de nytt vitt överkast bordet fick bli naket o nya fina gardiner fick hoppa upp vid fönstret:) super nöjd dag ändå faktiskt:)

Kollar BB nu o Jessica fick lämna! Haha skönt att de inte blev Hanna för hon e fan provocerande o ball:) haha...

Puss & kram från katten


Gårdagen i bilder :)

Jag bara älskar livet:)

 


Kropp & själ mässa :)

Visst var det mässa idag:) jag o Felicia körde till Osby o gick på mässan där. Varje år brukar ja åka till mässan som brukar vara i Bjärnum men den vart inställd:( Så fick ja nys om denna o blev över glad:) idag testa ja på healing för första gången, lite små läskigt var de men en väldigt lugn stund, de behövde jag! efter vi var klara berätta hon att de kan hända att man kanske sätter i gång magen så man får sitta på dass typ eller kan man bli lite ledsen o börja gråta! Va hände me mig då? Spydde som en katt, jo man tackar!!! Efter de så prova ja på nån speciell zon nånting hette de i ansiktet, pilla runder i i mitt ansikte o det var med skönt för ja somna;) haha:) sen satte ja mig hos ett medium med:) detta älskar jag:) ville ju att de skulle va sianser där med men hitta inget sånt:( trist, men men får hoppas bjärnum fixar sitt sen igen för där är större o bättre o myck mycke mer utbud!

Har ni gått på något sådant här innan?! Va tycker ni!? Tror ni på övernaturliga saker? Hänt er något som känns lite "spökigt". Här i huset finns de iaf en person som gillar att busa i bland...
Kan va rätt skrämande i bland men man har vant sig med!!

Nu tjatar Johan att ja ska sluta skriva o börja festa, får tvunget lyssna på han;) fast vinet är rätt lockande nu;) haha! Ses vi kanske ute på Grand snyggingar?:) jag kommer vara där full o skaka rumpa;)

Chik chik


Kalas i kväll :)

Japp i dag fyller min älskade kusin vitamin år:) GRATTIS Emelie på din dag:) puss på dig:) Vi har ätit as god mat här, sitter just nu i soffan o chillar lite! Vi är nog 25 pers här o har allmänt trevligt:) senare i kväll blir de lite fest o kanske utgång till banken!!:)

Party party

 


Min ängel :)

Marie hon är en ängel:) När jag såg denna servett när jag var i väg o käka förra helgen så kom ja o tänka på henne:) men glömde helt bort att ja tog ett foto på den, kan bero på all alkohol intag den kvällen;)

I dag så är det hög musik som dunkar ur lurarna på jobbet! Hoppas denna dag går fort!!! Känner att ja har lite o göra när ja kommer hem, fast säkerligen skjuter ja väl upp där när ja väl kommer hem ändå;) haha!!

Framför mig sitter o Cissi o käkar Kina mat, snacka om man blir sugen;) fast ja får vänta tills de e lunch o då serveras de ärtsoppa o pannkakor. Hoppas på att det är en höjdare! Hehe!!

Har ja nämnt att ja älskar barn?? De gör ja verkligen! När ja träffar alla mina barn ja har i mun närhet så smälter ja! Hoppas att man kanske själv nångon gång får egna barn. Återstår o se!

8 min kvar av 18 min rast så får se till att hinna röka lite o tragga med;)

Chik chik :)


RSS 2.0