testing

min blogg funkar kanske nu??? Den har iaf inte funkat på länge varken o ladda upp bilder eller att ens logga in! appen funkar då inte o logga in.... varf????

jag får köra lite tester nu o se så det börjar funka igen=)

puss hej

Hunnit med en jävla massa

Jag skrev ett inlägg om den dagen men den kom aldrig upp, bloggen var helt konstig! Fick ta bort den gamla appen o ta hem en ny o hoppas på att den lägger upp nu! Har missat flera dagar nu pga blogg.se kan man bli arg eller? JA det kan man:)

Det får i stället bli en sammanfattning om helgen:)

I Fredags eftermiddag kom fylle taxin (Cara) o vi fylle kajjor hoppa in o tuta i väg till Landskrona för fest hos Tony:)
När vi kom dit så var de huse syn, och det var jävligt fint hos han:)
Vi grillade o drack en jävla massa vin:)
Och träffa massa folk:)
Kollade Sverige matchen med, men dom losa tyvärr, så vissa blev lite mer ned stämda än andra;) haha!

I lördags bar det av till banken! Vi stod i nästan 1,5 timme i kö och när vi väl va inne så var det så möd folk så vi gick igen efter 30 min typ! Lönt? NEJ!!
Men men vi fick dansat lite iaf;)

I söndags så kom pappa på besök och vi lagade tacos:) han ville egentligen bjudit mig på nån restaurang men ja tyckte de skulle vart godare med tacos! Så med lite övertal så gick han med på de:) bra tyckte jag för där blev mat över att ha med till jobbet dagen efter:)

I måndags var de stress till max kan ja tala om!!
Direkt hem efter jobbet, hoppade i träningskläder o bort till gymmet för PW sen core pass.
Vidare o hämta upp Sandra, körde till maxi o mötte upp Martina! Inhandla all mat som vi ska ha med oss till Öland stod ju på schemat.
Sen stack jag o Martina hem till mig o jag bjöd på arab kvällsmat, jag var lite fundersam först om hon skulle gilla de men de gjorde hon:) sen klippte hon mig, o de blev väldans kort men ack så snyggt:)
Jag vet att jag har skrivit de innan men hon är världens bästa frisör:) tack så jätte mycke Tina du är mer än bäst:))))

Ska se om bloggen vill ge med sig så jag kan få upp några bilder från Tonys fest iaf:) men blir i ett nytt inlägg sen:)

Puss från katten <3


Moa bus i går:)

Igår var de värsta bus dagen ever:) vi var ute ett bra tag o lekte! Vi hoppa studsmatta som bara den. Vi hade även en boll med oss o kastade, sparkade o rulla med den! Riktigt skoj:) till slut låg både jag & Moa ner o bara as garva! Så härligt när en sån liten flicka bara skiner upp o skrattar!! Denna lilla tjej är den bästa personen i hela världen:) så de så!! Haha

Vi spela boll på gräset med! Riktiga fotbolls proffs;)
Grävde i sanden o lekte i lekstugan:)

Men sen hurrni var de bråttom i väg för jag skulle hämta Cara! Moa blev jätte ledsen för hon ville så gärna följa med faster till Cara! Kunde ej ta med min älskade tjej för jag ej har någon bil barnstol:((

Kan inte nån snäll själ skänka mig en?:)

I alla fall så hämta ja upp henne o vi körde o gjorde lite affärer! Mitt i ingenstans träffa vi upp skönaste gubben! Som vi skratta där asså:)

I kväll blir de cider för tusan! Hoppas på fint väder så man kan sitta i tivoliparken:)

Nu jävlar e dax o jobba i gen!!

Chik chik

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_206599248.jpg" class="image">


Tjolahej

Tjolahopp! I natt dov jag som en kratta för jag tänkte bara på en kompis o drömde i mellanåt om en idiot sak som hänt!!! Men denna natten kommer bli bättre:)

Jobbade med Sverige tröja idag! Alla på jobbet skulle ha dom på sig idag!! Där skulle komma försäljare på besök i fabriken idag, men såg inte en ända kavaj Nisse!!! Haha.

Stack till gymmet nästintill direkt när jag kommit hem! Körde på löp bandet ett bra tag, sen var det core pass och efter det körde jag en stund till på bandet!! Så ordentligt med träning fick de bli idag:) bastade ett bra tag med efter, så härligt!!

Ikväll har ja bara slappat i soffan o haft tråkigt!! Hade gärna hittat på nåt skoj denna veckan så man slipper va en soff potatis varje kväll... Haha:)

Nu ska ja slänga mig i sängen i drömma lite söta drömmar:)

God natt alla söta & glada


Vilken fantastisk helg :)

Den har rullat på snabbt som bara den!! De gillar jag inte!! Kan de inte bara va en el två lediga dagar till eller? Hmm jaja de går nog inte hur mycke jag än vill:) en så tokig och rolig helg var länge sen...

I fredags blev de middag med en kill kompis o de va himelskt gott:) vi drack vin till maten och de fortsatte med ännu mer vin efter!!
Sen kom några andra vänner med o vi började spela ett dricka spel o ja bluffa ju o synade hela tiden så ja drack utav bara helvete!!
Vi drog senare till banken o hade så himla kul där:) som vi dansade asså:)))))

Lördags var jag hemma hos Cynthia o busade med alla barnen o prata av mig till max! Så Cyn fick skav sår i öronen...;)
Somna rätt fett på hennes soffa! Död som ett djur den dagen;)

Sen var de bara att köra o hämta vin o på de igen:) några vänner kom hit o drack! De va MYCKET trevligt:) vi bestämde oss rätt tidigt att så kul som vi hade på fredagen skulle vi ha i dag med så vi drog till banken igen o hade exakt lika kul:) wihoo:)))

Idag har vart en kanon bra dag:) vart glad o haft ett extra stort leende på läpparna:)) o nu ligger ja här o slappar som en katt!!

Cara åkte precis i från mig! Men de va trevligt så länge de varade!! Vi käka tacos o bara tragga:) slappigt värre;)

Men nu vill ja att något ska hända innan ja dör av glädje i min just nu tråkiga stund! Hahah! De lätt konstigt men men:)

Puss på alla söta i dag:) <3


Alkohol o ryggont..

Jag kan bara säga att det är en as bra kombination:)

I går small ryggen till så ja trodde ja skulle dö lite! Lyfte nån tung skiva på jobbet! Fick ringa thai massörerna, och jag fick tid direkt efter jobbet som tur var!

En timmes massage me smärta som fan. De hjälpte jätte mycke! Drog hem efter o käka lite ägg sen var de dax o dra ner till tivoliparken med glada vänner:)
Drack lita alkohol o de gjorde susen;)

Nu är dagen på jobbet äntligen slut:)
Det regnar som fan:( och jag som tänkte grilla... Får väl se vad kvällen har att ge!

Chik chik


Vikten fortsätter ner

Ja den bara rasar:) minus 2 hela fucking kilo på denna veckan:)))
Så sammanlagt är det -9,1 kg på fem härliga veckor!!!!!!

Jag är glad som en älg just nu:))
Hahahha!

I dag är det träning o mat som skall hinnas med efter jobbet! Blir lite stress för om det är fint väder i kväll så blir de allsång i tivoliparken:)

See you bitches;)


Vägning i morgon

De missar ni inte va?!

Vi väger ju oss på onsdagar men idag var vi ju lediga så i morgon får de bli:)

Ja ber till Gud o hoppas att ja gått ner något!!!!!!

Va tror ni?:)


Vart ledig hela dagen

Jag sov länge idag, bara för att jag kunde:)

My kom hit en sväng! De va himla kul faktiskt! Länge sen vi träffades nu. Vi satt i soffan o tragga om massa nytt o lite gammalt;) sen körde vi till lilla Willys o handla lite! Körde henne till en kompis efter och jag körde till Cynthia!

Vi lagade tacos! De va gitt som fän:)
Stanna där tills för en stund sen! Men nu är jag hemma o ska strax hoppa i min underbara säng med mitt nya super sköna dun täcke jag fick av mammi o pappi i present:)

Sleep tight..


Tjing tjong

Pling plong!! Går dagen var inte som alla andra dagar! Den var tråkig, dyster, o bara blää...

Efter jobbet körde ja till mobilservice o lämna min iphone på lagning! (Tappade ju den på festen så hela displayen gick sönder!) Nu är den lagade o fin igen:) o jag blev fattig:(

Sen körde jag hem o mådde dåligt o hungrig som en vargunge som jag var så gjorde jag arab kvällsmat:) då blev ja helt plötsligt lite pigg o lite gladare;)

Fina Cara kom hit o vi satt o tänkte va fan man kunde göra för att pigga upp humöret lite mer! Vi körde till Näsby o gjorde lite ärende! Hälsade på hos araben två ggr med! Å som vi skratta där inne! De två arbetande skrek o då utbrister jag va fan skriker ni för?! Han bara neeeeej de e så man pratar! Sen skratta vi alla;)

Klockan blev mer o mer o vi blev faktiskt mer o mer på bättre humör o glömde alla bekymmer för en stund! Vi fortsatte o flamsa o tramsa med massa olika folk vi stötte på!! Vi skulle gå näst in till genom en klunga killar när dr börjar snurra i huvudet på mig o säger till Cara om det är dom killarna som slog mig så bara va TYST.... Det var ej dom som tur var! Kom ju på mitt i allt att dom 10 killarna som faktiskt tracka mig o slog mig bor på näsby!

Tre ggr har de uppstått problem med dessa grabbar!!

Första gången var jag & Marie ute o gick när de far en burk på oss från andra sidan gatan! Dem skrek en massa skit o innan vi visste order av de så stod vi där brevid dom! Vi hade tur för rätt som de var så kom två killar o stanna en bit bort o dit sprang vi! Dom gick ju så klart efter o fortsatte skrika o kaxsa sig! (tror ni dom kan skydda er) ja så höllt dom på... Till slut kom vi undan och kunde springa hem!!

Andra gången var i stan! Alla tio killar började kaxsa sig o jag sa i från hela tiden o fråga satte bara va dom ville hela tiden!! Jag fick rejäla knytnäve slag i ansiktet och på ögat, så att se något med de ena ögat, ja du de gick ej... Mina smycken flög åt helvete! När de lugna sig lite (trodde jag) jag ser en kille komma i mot mig och försökte sparka mig, men han missar tack vare en annan som står i vägen! Tror de r slut igen men nej då, den jäveln tar sats o sparkar mig nog fan de hårdaste han kunde mitt i ryggen! poliser dök upp från alla håll o kanter o de va en jävla cirkus! Polisen gjorde anmälan och jag åkte hem med smärta som fan!!

Tredje gången ligger jag i solariet o hör i mellanåt Mia Mia Mia! Jag tänker mig att nån kompis är där ute o kanske sett mig när jag gått in! Blir ändå lite nervös eftersom de rycks i dörren bankas i väggarna o skriks o väsnas för mycke! Tror inte jag låg kvar hela stunden! Utan klädde på mig o bestämde mig för att om ha så kände personerna som satt där skulle ja bara gå o titta rakt fram! När jag öppnar dörren står alla dessa killar där! Tränger mig i genom o går snabbt ut! Nät jag gått en bit o tittar bak då har alla gått ut o en går efter mig några meter bara! In i bilen fort som fan o körde med gasen i botten!! Tänk så hade dom slagit mig igen! Dom är inte kloka i huvudet nån av dom! Tyvärr!!

Detta blev långt i inlägget men där fick ni en kort berättelse om vad som hänt mig av dom grabbarna!!


Så jävla bra

Kan inte sluta lyssna på denna låt!!!! Jag älskar den som fan!! Skulle tusan vilja se detta band live:)))


Vill tacka en vän :)

En vän som står mig väldigt nära och som jag älskar oerhört mycket:)

Ett stort tack för ALL hjälp i lördags! Hon fixade mitt hår as kalas plus lite till;)

Här har ni världens finaste tösabit!!!! =)


Härlig fest det blev

Så jävla härlig:) Ett stort tack till alla vänner och min familj som kom o gjorde min dag så jävla underbart bra:)
TACK för alla presenter:)

Slänger upp lite av bilderna jag hann med o fota!!

Jag fick mycke blommor i både krukor och rosor i olika färger:) super gösdar för de:)

Lite olika saker jag fick var: dun täcke, pengar, presentkort på Gina tricot, presentkort på Xclusive, ROSA spargris, massa olika viner, och en kylväska fylld med: talrik, vinglas, morotsfrö, servetter, ljus, värme spray, choklad, champagne, olika cider, tamponger osv... De va massa i där vet ej om jag fick med allt men iaf nästan i så fall;)

Jag vill tacka ännu en gång för alla fina presenter!! Jag blev så jävla glad:)))

Dagen var helt underbar från början till slut för utom en sak o det var att jag blev så sjukt besviken på en person! Men finns inget o göra åt:(
Och när jag ändå gnäller kan jag väl lika bra berätta att jag tappade min älskade skit iphone i sten golvet, hela jäkla displayn sprack o idag är de lite värre:( går knappt o läsa ett smack!!! Hahahhaha ännu mer fattig! Tack för de tele verket....

Puss & kram mina vänner <3


Grattis på min dag :)

Idag firar jag 28 år! Fy fan vilken dag de kommer bli:)

I natt precis efter 12 knacka de på dörren!! In kommer snälla grannen o lämnar en paket:) en spargris! En ROSA sådan:)) snacka om jag blev glad!!!:) tack!!

Snart kommer Cynthia hit o ska hjälpa mig lite med förberedelser! Vi ska greja lite här med mat o annat mög;) sen ska hon göra mig snygg i håret.
Sen blir de o slänga på sig sin fina klänning o invänta hela familjen som kommer hit på middag:)

Jag kommer bjuda på mafinerat grillkött , sallad o tsatsiki! Kan hända att jag gör lite pommes med så dom inte klagar att de är för nyttigt;) får se! Dom ska ju faktiskt får en god ONYTTIG efterrätt med så då behövs väl inte pommes eller?!

Senare mot kvällen kommer alla vänner o vi ska festa som aldrig förr:)) idag/kväll hoppas jag att jag får en kanon födelsedag!!!!!

Ha en bra 2e Juni för de ska jag ha:)
Grattis Roger & Rutger på namnsdagen;) haha

Puss & kram från F-grisen

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_204990532.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_204990532.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_204990532.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_204990532.jpg" class="image">


Gårdagen

Så träffade jag Emma, vi åkte till Sölvesborg:) vi åt GLASS på båten för att fira att hon har blivit moster:)) hennes lilla syster fick nämligen en söt liten dotter igår:) grattis:))

Har inte ätit glass på dessa fyra veckor som vi kört biggest loser men i går var de värt för att fira;)

Vi provade klänningar, en as snygg vit som jag blev lite smått frälst i. Men den fick inte följa med hem tyvärr:( haha!
I stället köpte emma lite baby kläder o även en Pippi tröja till henne!

Sen stack vi in till stan igen! Hittade en sån fin klänning där med, o jag var bara tvungen att ha den! Min snälla pappa köpte den till mig för jag vart så duktig o gått ner i vikt:)) tack pappi:) nu har jag en fin klänning tills på lördag när jag fyller år.

Närmare kvällen körde jag hem till Cyn, vi käkade kvällsmat och var ute o motionerade!! Han även träffa Sandra två min när hon kom från Sthlm:)

Förresten den klänningen jag visade i förgår den hjälpte Emelie mig o beställa i går så den kommer med hem snart:))
Fina klänningar är ALDRIG fel kan jag säga!!

Puss & kram snyggingar


RSS 2.0