Roligt o roligt :)

Grisar ska inte ha roligt! Men vi hade de ändå;) haha!! I kväll körde ja till Petra o tvillingarna i tollarp! När ja kom var middan färdig så de va bara o äta direkt! O ja som sa till henne om ja skulle komma så va vi tvugna o ut o gå eftersom ja hoppar över träningen i så fall! Vi drog ut vagnarna (varsin vagn) roligare då!! Så vi busade med som o joggade lite med dom:) men vart hamnade vi om inte i affären o köpte bullar o kex hahah:) aja de va gott de med:) sen badade vi busarna sen kröp vi ner i en varsin säng med variant buse o mös, sen slocknade dom (snabbt) Petra o jag traggade om bloggar, om vilka vi läser osv..;) allmänt tragg också så klart:)

Nu drunknar ja i BB samtidigt som ja försöker skriva lite här! O snart ska ja ringa min ängel:) plus hinna lyssna på låtar som matilda skickade till mig innan, så ja kan shaka as;)

Sov gott katter;) puss & kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_191828737.jpg" class="image">


Bilder :)

Bilder till förra inlägget! Dom ville ej dyka upp innan!!

Shohoo :)

 


Jag älskar barn :)

Japp för de gör jag:) Träffade min Tinis i kväll o vi två mös med min älsklings Moa som kom till faster i kväll:) min svägerska kom o lämna henne o hon skrek faster direkt o sträckte ut armarna:) slängde i väg en puss till sin mamma o vi gick upp:) vi skratta en massa o hon visade Tina foto på apan o nallen som hon tycker om att titta på:) elefant statyerna (el va de heter) åkte ner för att dansa o lekas med!! Vi åt glass o kladda ner, precis som vi gillar;) haha:)
Hon gillade Martina skarpt hon ville inte riktigt att hon skulle gå när de väl var dax:(

Va så kul när hon peka på alla mina väskor o förklarade för mig att ja hade många väskor o hon hade bara en ju. Haha:)
Hon peka på ett foto o förklarade att det var hon men ja sa nej det är faster o pappa när vi var små!! Först sa hon ba neeeeeej, haha hon förstod inte riktigt men hon förstod sen att det var ej hon! Men hon var lik mig de ska ja säga:)

Nu är det Big Brother !!!! Gitt:)

En fete katt kram


Waka waka :)

I går kväll spenderade ja tid med söta Cara:) vi satt o käkade kvällsmat, o stanna närmare tre timmar på mat stället! Satt o prata en jävla massa o skratta som fan! Fast för första gången satt vi o prata viktiga saker länge o väl. Sen drog vi hem till mig o tragga ännu mer! Fick även med henne på ett Big Brother avsnitt;)

Brukar ni ogilla tisdagar? De flesta ja frågar som jobbar brukar tycka det är den jobbigaste vecko dagen! I dag är ja lite irriterad på allt damm som virvlar o far runt mina luckor, som slutligen singlar ner o lägger sig, nästan som ett täcke! Där får ja stå sur med min nål o plocka o plocka!!!!! Känns som de tar en evighet idag.... Tar lite rök paus nu så man kanske blir lite possitivare efter pausen!!:)

Va händer i dag då gott folk?!

Tyckte denna bild va lite kul....:) va menas med de! Att ja ska gå till systemet i dag så ja har vin tills i morgon eller?;) hahaha;) nej men skämt o sido.

Chik chik

 


Härliga måndag :)

Lunch time o Cissi bjöd på lite Kina mat:) vilken tur att ja ej åt de till kvällsmat igår när dom andra gjorde de, ja valde i stället varm kyckling macka från bagels:)
Fortfarande rast i 10 min till o ja sitter i de inrökta rökrummet som vanligt.

I kväll hoppas ja de händer något riktigt skoj asså!! Någon med förslag?:)

Ja längtat så otroligt mycke till sommaren nu, varmt o soligt! I går va de så otroligt varmt o skönt ju! Jag längtar till alla resor man kommer göra! Öland på midsommar (utan att skada mig), kanske Cypern, o lite Göteborgs resor ska också ske:)
Jag älskat Gbg så mycket!!!!
Kanske det blir en resa till men de är hemligt ännu;)
På tal om värme så längtar ja till januari 2013 för då åker ja till Thailand igen:) fast denna gången vankas de bröllop! Min älskade vän Linn ska gifta sig med sin Andrew:)

Ska ni åka någon stans i vår/sommar?!

Puss & kram från katten


Skoj el riktigt skoj? :)

Vilken kanon kväll igår asså, vi satt ett stort gäng hos Marie o vinet bara rann ner fort o säkert! Så flaskan tog slut väldigt fort, så ja råna Marie på en extra flaska;) haha:)

I dag har ja varit med min kill kompis o bara traggat massa:) Sen i kväll kom min vän Emma med tio röda rosor, snacka om att ja blev super duper glad! Där var även ett kort med där hon skrev jätte fina ord o lite förklaring, ja tänker faktiskt lite extra på henne i
kväll :) <3

Nu är det Big Brother :) älskar detta program!!!!:)


Tjolahopp lördag kväll :)

Va allt lite full eller lullig innan idag! Jag o Marie körde till systemet o handla vin, efter stund märkte vi att de började förminskas i flaskan!! Hihi de hade åkt ner en skvätt i min mage:) skratta som aldrig förr!;) ute o vingla på näsby o hoppa runder;)

Nu ska de lagas tacos här hos Marie! Sen ska ja leka frisör o fixa o trixa me Maries hår:)

Sen inväntar vi de andra snyggingarna som ska komma o min J:))) yeeeey vilken kväll de kommer bli:)

Ses vi på Grand i kväll eller?? Vi ska i alla fall dit o svänga på röven:)

Chik chik <3

 


Mer är kanon :)

Va ju som sagt med mina älsklingar på andys igår! Petra Melissa & Isabella! De va lika kul som vanligt:)
Men där va ju sjukt mycke folk!

På eftermiddagen drog ja till Cissi i Hässleholm för att ta en cider innan vi sen skulle bli upphämtade på stationen av (vår) buss! Vi skulle gå i tid för jag o Cissi har en förmåga att ALLTID komma sent när vi ska festa med jobbet! När vi hade gått halvägs började dom ringa! Var är ni, vi väntar på er!! Men vi var i tid, tyckte dom var lite tidiga;) haha;)

Det var en gubbe som ska gå i pension nästa vecka som vi firade! Han har jobbat på Ballingslöv i 51 år! Hela jävla 51 år asså! OMG liksom!!;)

Vi var 20 pers i en buss vi lånat! Satt o drack o sjung massa snappsvisor;) ner till Helsingborg för att vidare tura till Helsingör tre ggr fram o tillbaka! Vi åt god buffe o drack mer gott! Handla lite i taxfree o så vidare!! Efter ca tre timmar va de dax o köra hem igen! O där fortsatte sjungandet o festandet:)
Landa i Hässleholm o vidare in på (Kingan)!! I alla fall en del av oss! Sen tog ja tåget o satt med två helt sjuka grabbar!! Skratta som aldrig för!!
Kom till stationen så blev ja upphämtad o vidare till banken en sväng, mindre kul där så de blev bara en stund där:)

Några bilder från festen blir de tyvärr ej pga att många som säkert inte vill hamna här!:( men någon bild från andys ska vi ladda upp:)

Puss på er:)

 


Andys lekland :)

Vakna strax efter 8 i morse! Petra skickade sms om va ja gjorde, o fråga om ja va sugen på andys!:) självklart är ja de!! Älskar ju hennes tvilling töser o Petra så klart!! O busa på andys e så kuuuul:) så nu sitter ja o väntar på att dom ska komma in till stan:)

I väntan sitter ja här me min frukost macka o lite vann!!

Jag längtar som tusan tills senare när de blir o åka på äventyr:) börjar min resa med tåg till Hässleholm, sedan vidare hem till Cissi. Fast de blir ju bara en timme ca för sen inväntar vi bussen som ska hämta upp oss, o köra oss på lite party:)

Chik chik <3

 


Vilken toppen kväll :)

Den kunde fan inte bli bättre:) hann inte sitta länge i soffan förrän ja och Cara pratade om o hänga en sväng! Hon tyckte nog mer att vi skulle sitta hemma o de gjorde vi med ett bra tag!;) 23:40 kommer vi på, ja men om vi skulle ta o ge oss ut så ja kan få mig ett glas vin..

Ja visst, vi traskade ner för alla våningar o vidare in till stan! Vi kunde fasen inte bestämma oss för om vi skulle dra till banken eller biljard, men det blev biljard som pratat om mest!
Väl där börjar vi as garva så alla vände sig om, men va gör de om hundra år liksom;) sen fortsatte de, vi tragga o vi skratta precis som vanligt:)

Nu är jag hemma i gen o har fortfarande mycke energi kvar!!

Men ja får väl försöka sova så jag är pigg tills i morgon, då den stora dagen är kommen:))))

Chik chik <3


Äntligen Heeeeeeelg :)

Fy tusan va gött o va ledig i morgon:)
På jobbet va de rätt mycke skratt idag, trevligt:)

I kväll blev de zumba! O Cynthia hängde även hon på idag;) nice som sören o slippa träna själv;) tog en dusch o bastu o badet men kände att ja behövde lite mer värme, såsen va bara o traska till sunlux:)

Va o köpte lite godis o en hamburgare, så nu sitter ja här i soffan o göttar mig o kollar när alla i BB huset festar!!

Sugen som satan på att hitta på något skoj i kväll!!! Men ingen verkar ha energi?! Ja skulle kunna mig o sticka till biljard el nåt, JA nästan vad som helst!! Har så mycke energi, o kan få lite små damp av att sitta still! Men det är ej något ovanligt;)

Pussar kram duracell katten :)


Body pump :)

Japp body pump stod på schemat i kväll. Cynthia var även hon sugen på att träna så vi drog dit som två energi kickar!! Gick lite på löpbandet som uppvärmning sen ner för passet! Svettigt värre! De va en gammal klass kamrat Frida som höll i passet:) riktigt duktigt va hon som instruktör! Ja som trodde att hon bara höll i spinningen.

Nu jävlar väntas en lång dusch o sen som varje kväll sen i söndags så e det dax o slänga sig på soffan för att kolla på BIG BROTHER :))))) Wihoo jag älskar de programmet:) följer ni de?;)

Chik chik


Love :)

<3<3<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190631890.jpg" class="image">

 


Överlycklig :)

Kan man vara det? JA för de kan man, i alla fall JAG:)
Martina gjorde min kväll! Hon gjorde nåt ja aldrig provat på!!!! Nervös som satan, o lustigast utav allt, utan att ja märker ett dugg va hon lägger i för färg el nåt så vips va där ljus bruna slingor i mitt hår...... Ja som är "halv blind";) märker inte ett skit, när hon ska föna håret säger hon bara: nu Mia kommer du säkert reagera men de e jätte fint på dig!! Hahha o JAAA de va ta mig fan riktigt jävla snyggt:) Hon klippte även av Ca tre cm kanske!! Tror nåt sånt:)

<3 Min snygge Tinis hon kan hon:) <3

Över till annat!
I kväll blir de Big Brother (hoppas jag)!!!! Annars dör ja;)
Följer ni Big Brother?!

Jag längtar ihjäl mig efter fredag!!! Då ska det miskäl supas på annan ort:) kommer väl liva upp stämningen för alla "gubbarna" som vanligt! Kommer väl krypandes ut från bussen när vi väl är framme;) haha:)

Holabaloa chik chik :)


Heja tisdag :)

Vakna med ett skutt i morse fast ja inte somna förrens mitt i natta!! Ja höll på att somna in först men då ringer kära Marie mig! Pigg blev ja i gen o upp o rökte, fick ta spik mattan med mig tillbaka o kramas med den, o då somna ja;)

På jobbet rullar de på idag! Har precis varit uppe i matsalen o käkat köttbullar o potatis. O nu röker ja en cigg eller tre;)

En jobbvän sa i dag att de va kul o se mig:) hade saknat mig, för jag var ju ej här i går!! Lite extra glad blev ja:)

När folk bjuder på sig själva och är vänliga, då gillar man att vara på sitt jobb!! Ja o självklart vänner o andra människor på fritiden med:)

I kväll ska jag träffa min älsklings Martina! Vi ska mixtra med mitt hår:) är väldigt förväntansfull:)

Varför inte bjuda på en alla barnen när ja ändå är på glatt humör! Alla barnen drack massa te utom Affe han drack massa kaffe!!;)

Hoppas ni alla läsare får en kanon tisdag:)

Puss från katten


Solen skiner :)

Jag är jätte lycklig när solen skiner:) man svettas som sören uppe i min lgh! Här e ju nämligen redan kokandes varmt här uppe!!:)

Soff flicka idag!! Dax o slänga i sig värk tabl nu så hjärnan kan fungera lite bättre!!

Ledsen att ja inte kan träna idag:( men de kommer som tur är ännu flera dagar att kunna träna på:)

Puss från huvudvärks katten <3

 


Någon mer som blev arg? :)

Ja jag blev arg som fan när klockan tickade ner på 24/7 till Big Brother! Man sitter på hel spänn o då helt plötsligt när de precis ska börja så slutar de fungera!! Aaaah! Som tur var missade ja bara ca 30 min!!! Kollade hos grannen ist!! Hoppas de funkar bättre sen!!:)

Gårdagen spenderades med söta Jasmina o Jossan:) vi käkade pizza på Katrins o sedan vidare hem till Jasmina för att tragga skit, o kollade även gamla foto:) kul sånt!!

Fy tusan va trevligt de va på Grand i lördags:) vi va en jävla massa här innan, trevligt som sören!!! JAG ÄLSKAR GRAND :) finns inget bättre disco i Kristianstad!!!

I dag har ja fruktansvärd huvudvärk!!! Jävla skit är de!!

Idag Ringde ja även o bokade tid till doktorn men dom har ju över en veckas väntetid!! För de va ej akut!! Nej för fan ja e ej döende så de e lugnt! Bara min rygg som somnar o armen domnar lite i blanf o min nacke som inte vill vara smärtfri en ända dag = huvudvärk....

Puss o kram till alla sjuka o friska <3

 


aaaaa varför? :)

jag ber om ursäkt när de blir så här med bilderna o filerna... jag vet ej varför de ej går o lägga upp massa samtidigt i bland o ju mer man försöker ja då läggs de upp så här.... tror blogg.se att man vill ha de så här el????

mjaaaaau


Det blev perfekt :)

I går kom min älskade brors dotter till mig:) ja skulle passa henne o hon skulle sova här för första gången, asså allt blev så perfekt! Va på maxi o köpte en gose-vovve o en hello kitty målarbok till henne:) de gillades!
De va de första hon såg när hon kom in! O ville först inte ens titta på vovven!! Hon ba neeej vovven o skakade på huvudet! Hahha! Ja frågade vill du inte ha vovven faster köpt till dig?! Neeeeeej!! Hahha men sen gick de bra, när hon märkte att den ej var farlig;)

Även vara kom hit efter en stund o vi alla tre åt middag i hop:) sen smaskades de på godis o chips! Moa åt några choklad bitar sen va de bra för henne!!

Hon deckade snyggt i soffan, för att sen bli överlyft till sängen!!

Vi hade kanon, o ja e överlycklig! Jag älskar min lilla Moa! Bara hon som kan göra att ja stannar upp med att festa!!


I dag väckte hon mig i ottan!! När frukost va nere o vi busat en massa! Då kom ja på den brilljanta ide att man kunde ju gå ner till lekplatsen här!! O de vill hon mer än gärna göra:) så lite mer en än timmes ute lek fick de bli!:)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027457.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027647.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190027952.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028155.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028160.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028204.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028364.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_190028530.jpg" class="image">


Saknar :)

I dag känner ja lite saknad!! Ja kommer inte träffa Marie på hela helgen:( för hon ska i väg.....!

Ja saknar även att göra vid naglarna:( kan tyvärr inte ha dom uppbyggda pga mitt jobb:((

Sen saknar ja min tvillingar också:(((

Saknar ni nåt i bland som ni kanske inte kan göra, eller nån ni inte träffar så ofta?!

Puss från katten <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_189808149.jpg" class="image">


Wihoo :)

In till Hässleholms city efter jobbet idag! Träffade lilla Damme på Valentino o käka i hop:) Sen mötte vi upp Padde o Emily och stack till videomix för att handla lite godis:) trevligt värre:) efter massa snack o skratt vände ja hemåt igen!!

Nu sitter ja här i soffan lutandes mot min älskade spikmatta (som ja ej klarar mig utan) och kollar på lyxfällan:) tycker det är ett himla bra program, lite konstiga fjabbar som är med där i bland men man lär sig så länge man lever! O i bland får man rätt bra tips faktiskt:) inte för att ja har några problem med pengar i vardagen men ändå!!

Måste bara skriva en rolig sag som emma sa till mig idag! Lyder så här: det är fest i min mun! Och du får komma;) hahahaha, torrt kanske men de e min humor de:)

Kan inte sluta tjata men i morgon kommer fasters älskling till mig:) en fredag nykter:)

Lördag har ja fått tips om lite festligheter så de lutar lite åt de :) vi får la se vad som händer o sker!!

Puss o kram /katten <3


Längtar tills i morgon :)

För då ska ja passa min loppa:) fasters älskling kommer på besök!!!!! Som ja längtar efter henne:)


I väntan på middag :)

Ja här sitter ja i en hörna o matar bebis 2, i väntan på att lilla Mammsen ska laga färdigt våran mat:) spagetti o köttfärsås blir de i kväll:)

Ja vill nog dra o bada o basta lite med senare! Får väl se om nån hänger på annars blir de att dra dit själv:)

Va ska ni göra i kväll alla snygga?! Har ni förresten tänkt på att alla e snygga på sitt sätt?:) hoppas ni alla haft en bra dag för de har ja:) abbbooo!!!

Puss puss


Trallala :)

Denna morgon vakna ja trött som en katt! Brukar inte va så trött men idag vakna ja inte förrens 06:05, men sen när man kom till jobbet blev man pigg:)

Jobbade två timmar sen va de dax för de årliga fack mötet! Där va en riktigt bra o insatt gubbe som babbla försäkringar! Så han kommer igen nästa vecka! De känns bra så han kan hjälpa till med lite pappers arbete:)

Varje år lottar de ut lite små vinster! För nåt år sen vann ja en t-shirt o detta året fick ja välja mellan en choklad kartong (som vi även fick i jul present) o den va äcklig så ja valde de andra paketet, som bestod av en limpa bröd, smör, ost och skinka i big pack! De va ju snällt;) hahah så nån frukost handling kan ja skippa i två veckor nu:)

Middagen i matsalen såg inte så lockande ut så snälla Monika värmde upp chiliconcarne till mig, som vi även hade i går!!

Tre timmar kvar att jobba sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda:)

Pussar från mig


Äntligen kväll :)

Halleluja moment!! I dag fick vi även <3 bakelse till eftermiddags fika på jobbet, de va smaskens:)

Efter jobbet va de hem o byta om, o packa ner tränings kläderna! Vidare för att möta upp Cynthia o in på badet o träna!!!! JAAAAAAA äntligen fick ja med mig henne till gymmet, de va kanon kul:) Träffa på Tom där med (gammal klasskamrat), han har ja ej träffat sen juldagen, så de va trevligt!! Ska nog få med han på zumba nån dag;)) hehe!!

Efter lite cykling tänkte ja ge mig på löparbandet o de funka faktiskt o gå i rask takt så ja ökade upp o sprang lite också:). För er som ej vet så har ja en korsbands skada sen midsommar, så har ej kunnat göra mycke mer än cykla som uppvärmning! Visserligen e ja ju med på olika pass o de har ju med funkat, men på något sett har man i bakhuvudet att ta de försiktigt så de inte viker sig igen!! Ja e nog hyfsat läkt nu:)

Hungriga som små vargar körde vi hem till Cyn o åt korvstroganoff o ris:) alltid gott, fast att ja sagt till henne o SLUTA salta maten!!!

Ja fick mig äntligen lite sol i dag, för i går hann ja ju aldrig!!:) men snacka om att bli förbannad när bara ansikts lysena funka o dem till kroppen va släkta i sex hela minuter låg ja där o frös!!! Hujeda mig!!

Sov gott madicken:) puss o mjau


Middag :)

Blev klar med all nerplockning innan midda idag så städning står på schemat! Städat av golvet, sen ska ja bara fylla på vatten på maskinen så golven blir skinande rena med:)

Nu va de lunch time! De serverades chilliconcarne med ris idag, smaskens:) Dom bjöd även på dessa godis hjärtan!

Tjing ting /katten


Frukost :)

Nu va de frukost time, mackan nere o ciggen rökt! Det är faktiskt en bra dag i dag:) De går bra på jobbet o allmänt glad kan ja säga:)

Längtar tills efter jobbet för då ska ja få med Cynthia på äventyr:)

Igår va vi ju på bio o såg den en gång i Phuket, vi skratta i genom hela filmen, den va verkligen en komedi! En film för alla :)

Någon solning hann ja ej med i går tack vare Romeo;) haha:)

Glad alla <3 dag förresten till alla snygga!! Ja trodde ja skulle få lite rosor av min pappa i morse, men han hade glömt bort den STORA dagen;) hahaha:)

Puss & kram mjaaaau


Mjaaau

Ja måste säga att dagen började med en enorm huvudvärk o mag ont o nervös till tusen! Dagen de skulle hända nåt på jobbet!! IDAG hände där äntligen nåt o nu e de mag onda borta för idag o hoppas för all framtid:)

16:00 De ringer i fabriken! ÄNTLiGEN får man åka hem;)
Hem till Cynthia äta ägg till tusen o dricka två stora glas mjölk!!! Mjölk? Hallå Mia du tål inte mjölk! Nej visst fan de tänkte ju inte ja på, va ju bara så sugen. Så nu sitter ja här med värsta magsmärta o springer på toa stup i kvarten!:(
Men va gör de om hundra år;(

Cynthia sa till mig att hon har värsta nyheten idag!! O de va riktigt kul men de skriver ja om i morgon i fall hon ändrar sig;) haha man vet aldrig med henne!! :)

I kväll lägger ja mig i solariet, för de va så jävla länge sen!!

I kväll vankas de bio för oss brudar:) måste bara hitta nån lada vi kan dumpa 700 ungar i/hos först;))) hahaha:) jalla jalla...

Puss från katten <3


Dax att säga god natt :)

Ja de kan man väl säga! Nu börjar ögonen trilla ner!! Men först lite uppdate om va som hänt idag!

Morgonen började att ja fick sms kl 6 av Elza! Där hon skrev att dom inte kunde hänga med till Vä för hon hade blivit lite dålig:( Klockan 8 skicka ja tillbaka! Då ringde hon upp o babbla på:) jävla chat på oss kärringar;) efter 10 nån gång körde ja o hämta upp Sandra som med skulle följa med o va ju frisk som tur va;) haha!! Vidare mot Vä o käka frukost buffe! Åt både fralla, pannkakor, prinskorv o massa gott pålägg:)

Resten av dagen har ja tvättat ända tills för en timme sen! De lät ju jobbigt! Tänk om man skulle tvättat förhand som för!! Nej fy fan Vilken jävla tur att vi har tvättmaskiner, kunde ju ligga på soffan hela dagen o tvätten skötte sig fin fint;)) haha!!

Fan nån som har ett tips på hur man kan göra så inte tvättmaskinen förflyttar sig ut till hallen från toan varje gång!!?

O kanske någon som har ett tips hur man får bort halka på golvet (matta) i badrummet?! De är jätte halt o ja har trillat där kan ja säga!!

Kom på att ja visst rest mig från soffan, gick ju o köpte lite mat med ju! Hehe:)

Nu ska ja verkligen försöka sova men vaknar väl 10 ggr i natt för ja inte vill till jobbet som vanligt!!:(

Sov gott snyggisar:) pussar från katten! Mjaauuu....


Härliga söndag :)

I går kväll satt vi här jag, Marie & Cara o en bonus grabb;) haha:) vi spela lite kort, lyssna på massa musik o ja dansa lite för brudarna! Dom satt här o bara: wow, shit, fortsätt, hur fan kan du, fan va du e duktig på att dansa o snälla kan du skaka på rumpan så igen!!! Hahaha gjorde väl de nån extra gång till men icke när grabben kom;) riktigt skoj hade vi!

Från ingen stans får ja ett samtal från killen som har de största musklerna som ja någonsin sett! (Va bara tvungen o få med de)!! Haha:) de va mitt ex som ringde o sa att han kommer till kstad! Shit, omg, fuck, helvete, oj! Han skulle tydligen dra till depå o ja skulle ju till Grand! Rätt som de va så stod han där MITT framför mig! Herrejävlar har fan inte pratat med fanskapet på ett helt jävla år!! Abbooo!!!! De va en kul suprise:)

Vi hade sååå kul i går faktiskt:) träffa massa kul folk:)

En tanke till alla fina människor:)

Ja har en vilja o styrka att tacka nej till droger! Men vissa av mina vänner, som kanske inte är mina närmaste vänner men som ja ändå bryr mig om , de har inte den styrkan att tacka nej! Många använder droger som hash, kokain o olika sorters tabl! Om du vet med dig att du känner någon som tar något! Försök hjälpa dom! Ja tror att de är som med allt annat när de gäller beroende, o de går att sluta! Har flera namn ja skulle kunna skriva upp, (men gör de ej för ja ej frågat dom) O ni som har barn o tar något, kan ni inte försöka tänka en extra gång!

Slut på predikan;)

En jätte stor kram till alla fina :) / katten


Me min pullish :)

I går kväll blev de lite vin me grabbarna:) Cara var även hon med:) sen bestämde vi oss för att dra ut en sväng o ta nån öl (cider) haha:) Cara åkte hem o vi drog vidare till Hässle, drack en cider sen vidare till Harrys en sväng, fast där ville ja inte ha mer! Kände inte för att bli full:) slutade med att ja lämna grabbarna där o drog o käka sen hem! Mycke trevlig kväll:)

I dag har ja gått på stan med Sandra! Vi tog en fika på Trendie sen vidare o kolla runt lite! Ja va ej på jakt efter något men som ett tvång ja typ har så måste ja köpa med mig nåt hem! Tog ett par jeans gick till kassan o betala, fråga om man kunde lämna tillbaka om de ej passa! Jojomen de kunde man! När ja väl kommer hem nu så passa dom perfekt:) så de blev ju ett bra klipp:)
Hoppas man kan göra så med när ja ska ha klänning till bröllopet!!!;) Nu sitter ja o väntar på pullan som skulle stanna kvar en stund till i stan!!

I kväll e ja taggade inför GRAND!!!! :)

Ska ni festa i kväll? Puss från katten


Xclusive :)

Efter en jätte lång o jobbig dag på jobbet (världens längsta) så känner ja mig nu helt slut i kropp o knopp!!! Ush o tvi...

Till nåt roligare! Efter jobbet körde ja direkt till Xclusive o färga ögonbryn o fransarna, även lite nopp:) Robert gjorde mig nöjd måste ja säga för att vara första fången me brynen, för min del då! Han har jobbat med de länge! Ni kanske vet vem det är? Han jobba på skägg o lockar innan!

Nu väntar ja på grabbarna grus:) Ha en kanon fredag:) puss på er!! <3


Bilderna från förra inlägget:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_188648575.jpg" class="image">


Mina bebisar :)

I kväll har ja lekt med mina bebisar ;) Först middags handling på maxi! Sen blev jag plötsligt sjuk så bebis doktorn fick ta en titt;) O självklart lite mys me mini bebisen också:) Hoppas ni har haft en bra dag precis som ja :) puss till alla snygga! Säger katten med ett stort leende på läpparna :)


Vi har så kul på jobbet idag :)

Vi skulle göra Martin glad :) hoppas de gjorde hans dag lite!! Haha:) de skulle gjort min dag i fall nån gjort så till mig iaf:)


Vilken dag :)

Vilken dag o kväll! Huvudet värker, faktiskt inne på andra dagen med huvudvärk men de va massagen som gjorde de! O träningsvärk i hela kroppen med!

Ikväll hämta ja upp min söta Jasmina o körde vidare till Katrins, där vi krängde pizza:) efter det körde vi hem till henne o prata massa! Våra munnar går i ett när vi är med varandra! Ena sekunden as garv andra sekunden allvar;) hehe!!

Min blogg har blivit lite finare i kväll:) el va säger ni? Blev de fint?:)

Längtar så till helgen men ännu mer till nästa helg!!! Då ska ja passa världens sötaste o bästa töas bit:) så kul o va barnvakt i bland!!

Ska försöka få en skön natts sömn nu, kan bara inte bestämma mig om ja ska somna på spikmattan el låta den va tills i morgon! Hmm;)

Tack för i kväll söta Jasmina:) <3

Sov gott alla snygga:) puss från katten


Lill lördag :)

Ja visst är de lill lördag idag:) inte för att de kommer intas alkohol ikväll men ändå lite fest!! Livet är väl en fest?!

Lite små trött idag faktiskt, mp3:n går på högsta volym idag på jobbet för att ja ska känna mig nåt så när piggare;)

Just nu är de lunch o jag har käkat pasta! Till pastan var de nån rådjurs sås, smakade skit faktiskt, när ja smakat en liten bit av köttet som var i! Sen när de andra i matsalen börja prata om att de va olika djur som var i så kunde ja inte ens kolla på maten mer!!

Ja e så sugen på att skaffa mig en hobby!!:) typ börja dansa igen som ja gjort innan i många år el börja thaiboxas! Någon som är intresserad av att börja med nåt sådant med mig?!:)

Om bilderna funkar att ladda upp så kommer här två st från va ja gör idag!



Sängen kallar :)

Trevligt med besök i kväll från söta Cara:) vi tragga om en pensionerad doktor som e lite halvt senil o allmänt förvirrad, har hört om han innan, o ja säger ju bara de att han vill ja aldrig komma till om ja blir dålig på nåt vis! Hahaha;)
Sen tragga vi annat kul o bl.a. Om bloggar o min blogg:)))) wihoo!!:)

Nu ligger ja i sängen o kollar på 5:an! Vet i tusan va de e för nåt men men ska bara kolla en stund, sen sov time:) måste säga att ja tyckte de va kul att så många valt att kika in här! Hoppas ni fortsätter läsa min blogg!

Någon som är sugen på träning i morgon el i veckan så hojta till:) jätte trist ensam! :( Ha en skön sömn o dröm inte För mycke;) puss från katten


Thaimassage :)

Ja visst efter jobbet funderade ja om ja skulle träna eller dra till långebro o få en timmes thaimassage, de slutade med massage:) jätte skönt nu efter! känner mig lite som en ny människa:)
Om ni är sugna så kostar de 370 :- för en timme. Deras nr: 0737254928. De är riktigt duktiga om ja får säga de själv!

Lite kvällsmats handling stod även på schemat! De fick bli ägg, turkisk yugurt med liba bröd! Jag älskar de! Världens bästa kvällsmat:) innan när ja träna 7 dagar i veckan åt ja de varje dag:) smaskens;)

Nu sitter ja här med biggest looser på i bakgrunden o skriver lite. Ja väntar även på Cara som ska komma hit:) vi kommer väl skratta lika mycke som vi gör varje gång!!! Ha en as bra kväll nu för tusan:) mjau mjau


God morgon tisdag :)

Nu va de frukost dax på jobbet, en sleten korva macka! Morgonen började med stress för vi skulle köra inom Vinslöv snabbt, vem hann fram först o fick stå o vänta 5 min på chaffören? Jo JAG! Herregud ja kunde ju sovit lite till!! Hahaha;)

Fick precis ett dynamit samtal! Inte kul egentligen, men vi skratta på som om de vore såååå jävla kul:)

På jobbet är de rätt lugnt i dag! Inte en kotte i rökrummet på denna rasten mer än jag! Så ja röker lite för dom andra också;)!
Undra så va denna dagen har att erbjuda! Kanske nån me förslag? Kanske försöka få med nån till gymmet i kväll:) men de brukar vara svårt:( inte många som gillar o träna, lite synd faktiskt!! Men men har ett hopp om att lilla Cara kanske köper sig ett gym kort;) ha en fortsatt as bra dag alla snygga! Pussar från katten!


Kvällen har rullat på :)

Vidare direkt till Tollarp efter besöket hos tre hundra ungar! (Cynthia med barn)!!

I Tollarp bor Petra med sina tvilling hulliganer dom syns på bild här:) Melissa o Isabella!!
Tog la en stund o hitta hit eftersom dom flytta till en ny lgh för nån dag sen! Dom hade fått i ordning väldigt bra o fräck lgh med trappa upp från hallen!! O jävligt fin soffa hade hon köpt, lite avundsjuk faktiskt!!

Middag blev ja bjuden på som vanligt när ja kom! I kväll serverades de köttfärslimpa, potatis och sås! MEN INGEN LINGON!!!

Ja de va lite om min kväll! Sov sött alla snygga;)


Lilla jag :)


Härliga måndag:)

Idag slutade ja tidigare från jobbet! Känns lite så där när man ej har något speciellt att göra! Men men va gör de om hundra år;) nu sitter ja hos Cynthia me tre hundra barn som skriker, sjunger o säger Mia lääääääs! JA läsa, hhahaha värsta skämtet;) detta inlägget blir ett test inlägg eftersom ja skapade denna blogg nu!!:) blir kanske lite uppdatering senare ikväll när jag är ute på äventyr!! Vill bara skriva att ser ni några stavfel så blunda! Ja har nämligen läs/skriv svårigheter!! Hej hopp :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0