Lördagen = MALMÖ :)

Fy satan vilket röj de va från början till slut i går kväll:) stack hem till Cynthia o tripplade mitt hår! Vi blev färdiga 21:00 o ja börjar få panik eftersom Cara & jag skulle ta tåget 21:24... Körde rally hem, sprang 5 våningar upp snabbare än tåget går för att byta om! Sminka sig va intr på tal för då missar vi tåg möget! Så ner med en mascara i väskan o sprang vidare! Väl på tåget hade vi uppdatering om Vad som hände på fredag kvällen o vi babbla i mun på varan i princip;) haha!!
En jävla f.... Banka o höll på att vi hade vart på toan as länge o ja börjar bli irriterad flr ja har unte vart där länge men men släppte in fanskapet i mellan o stressa även henne lite med;) hahahah de va som mest kul:) vi drack för mycke på tåget som vanligt! Vi video bloggade även när vi kom fram i stor staden men får se om den läggs upp;) vi härma ju Hanna W:)))

Klick klackade upp till lilla torg, hängde me några stycken där o pimpla vin:) sen kom Uffe o Stephanie o hängde med oss! Kul till max:)
Blev lite urspårning på burger king mellan en grabb o Cara men slagge han de aldrig bli, skönt....;)

Vi hann med en sväng in på ett disco men va de hette de vet i tusan! Lite ny o äldre musik spelades där iaf! Vi dansade 10 min sen kom skjutsen vår! Men de blir väl lite så när man väljer att sitta i lilla torg i hundra roliga år;)

De var vår roligaste kväll ever i Malmö:)

Chik chik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0