Lördagen = MALMÖ :)

Fy satan vilket röj de va från början till slut i går kväll:) stack hem till Cynthia o tripplade mitt hår! Vi blev färdiga 21:00 o ja börjar få panik eftersom Cara & jag skulle ta tåget 21:24... Körde rally hem, sprang 5 våningar upp snabbare än tåget går för att byta om! Sminka sig va intr på tal för då missar vi tåg möget! Så ner med en mascara i väskan o sprang vidare! Väl på tåget hade vi uppdatering om Vad som hände på fredag kvällen o vi babbla i mun på varan i princip;) haha!!
En jävla f.... Banka o höll på att vi hade vart på toan as länge o ja börjar bli irriterad flr ja har unte vart där länge men men släppte in fanskapet i mellan o stressa även henne lite med;) hahahah de va som mest kul:) vi drack för mycke på tåget som vanligt! Vi video bloggade även när vi kom fram i stor staden men får se om den läggs upp;) vi härma ju Hanna W:)))

Klick klackade upp till lilla torg, hängde me några stycken där o pimpla vin:) sen kom Uffe o Stephanie o hängde med oss! Kul till max:)
Blev lite urspårning på burger king mellan en grabb o Cara men slagge han de aldrig bli, skönt....;)

Vi hann med en sväng in på ett disco men va de hette de vet i tusan! Lite ny o äldre musik spelades där iaf! Vi dansade 10 min sen kom skjutsen vår! Men de blir väl lite så när man väljer att sitta i lilla torg i hundra roliga år;)

De var vår roligaste kväll ever i Malmö:)

Chik chik


Det kallar jag kärlek :)

När Cara knackar på en lördags förmiddag o slänger en choklad hjärtan i sängen:) <3 hon är ju bara för go denna tjej:) fast choklad är onyttigt så blir man ju bara för glad:)

I kväll missar man Grand fett mycke:((( men vi ses snart igen;) i kväll åker vi ju till Malmö igen:) vi ska ut på lilla torg o dricka o släppa loss på uteserveringen där sen jävlar ska vi släppa loss på nåt fräckt ute ställe:))

Ha en underbar lördag för de ska vi ha i storstaden MALMÖ <3


Fin fina naglar :)

Japp för det har jag nu igen:) fast i stället för att ta vita tippar så valde jag el nej de va söta tjejen som fixar dom som bestämde att dom skulle va rosa! Som jag älskar den färgen:) tack för super fina naglar! O detta var en vän Nina som fixade detta:) tack till dig med:)

Jag ber om ursäkt till mina läsare och mig själv för jag ej skrivit nåt nytt i lägg förrän nu! Men en gubbe gör allt för att trycka ner mig på jobbet och jag har gått o vart ledsen häromdagen så därför jag ej skrivit nåt! Hade säkert skrivit alldeles för mycke, och jag vet ej om de skulle vart positivt el negativt. Men på ett vis kanske man skulle gjort de för att kunna kolla tillbaka, typ aha där sa han det den dagen o där gjorde han si o så!! Ni som känner mig o så vet ju hur han håller på! Och det har pågått i många månader nu, som ja trodde de skulle bli ett stopp på detta efter ett samtal vi haft men nej då!!

I går kväll fick jag skjuts av min ängel Marie (som alltid ställer upp) till Carran och Emma! Vi satt hemma där först sen åkte vi (svart) taxi till stan:) onödig betalning blev de helt plötsligt när vi går in till Banken för att TYP gå o kissa! För vi va där inte längre än 10 min för ens vi drar över till olareys! Men skit samma tyckte fan att vi hade as ball där:) tack så mycke tjejer för en as ball kväll:) får vi göra om snart i gen:)

Chik chik


Biggest looser :)

Japp de jävlar e ja hahhahaha;))
Fick nys från Linda på fejjan att man faktiskt kunde köra BL själva med:) så jag tjata ihjäl några brudar nu som förhoppningsvis är på! Så nästa vecka kör vi i gång:))

Kanske magrutorna ploppar upp som på henne här;) nej lite skoj får man ha! Kommer aldrig bli så smal för de vill jag ej men ni ska tro att ja ska kämpa för den här tävlingen o VINNA;)) men jag ska kämpa o heja som sören på allihopa trust me on this one:)
Men en sju helvetes massa kilo ska bara åka av mig:))

Önska mig lycka till för fan :)

Chik chik


Grattis Cara :)

Det är ingen vanlig dag nej det är ingen vanlig dag för det är den 25 e och det är Caras födelsedag:) HURRA HURRA HURRA:)

Grattis min älskade Cara <3


Trött till max :)

Undrar just om de va träningen som slog ut mig nu el vad! Är i alla fall slut i kroppen! Fick en rejäl box på arm jäveln idag, men ja gillar lite smärta;)

Hann med o träffa blattarna lite med jätte snabbt & min bebis som dök in i min bil o pussades o kramades <3

Nu ska jag fortsätta kolla på BB o bara slappa knappt 30 min till sen måste jag verkligen försöka sova! Ska upp innan 4 så det blir att tvinga huvudet ner på kudden!

Ps: om några timmar fyller Cara år:)

Godnatt <3


I dag skrattar jag :)

Ja för de gör jag:) först skratta ja åt en status en vän skrev på fejjan! Den kommer här: skulle gå till stallet och på vägen möter jag den sura gubben.. Tänkte att dagen inte kunde bli sämre men så har Marie inte mockat! Jävla hora!!
De va nog ett skämt rakt i genom el inte? Men kul lät de iaf;)

I går jobba jag och träna som vanligt!! Så mitt på dagarna är väl alltid rätt lika;)

Sen va de min älsklings kvällsmat o BB tittande! Och en JÄVLA massa smsande med Cara:) skratta ihjäl mig faktiskt som vanligt:) smsade även Marie den roliga statusen just bara för hon hette så;) hahaha:)

I morgon fyller söta Cara år o då ska hon få en käft smäll bara för hon är hon;) fan ja längtar till lördag dör faktiskt lite av denna längtan! Vi ska till MALMÖ igen och festa till det ordentligt:) hoppas hoppas verkligen vi hittar nåt roligare ställe än hipp för de va ju som sagt hopp;) haha:)

Har fått lite förslag av en annan tjej där hon brukar gå och har inte en aning om vad det är för ställe men man kanske tar sig en titt där:)

Nu tog rasten slut igen:(

Chik chik


Nettans fest :)

I lördags var man bort bjuden på 40 års fest:) trevligt värre! Vi åt god mat o massa gott o dricka! Träffade världens roligaste person Rosa, som vi skratta hela kvällen! Va vi än sa så skratta vi;)
Busade med min älskade Moa som tusan också så klart:) träffade massa nytt folk o många gamla;) haha:) länge sen jag var på en sån rolig fest!
Tack så mycke Nettan för en hejdundrandes fest:)

in på små timmarna så bestämde vi att vi skulle gå till Grand! När Ja skulle säga hej då till Rosa så sa hon till mig: gör nu inget som inte jag skulle gjort! Hahhaha vi skratta bara ännu mer;)

Hoppas fler härliga fester dyker upp snart:))

 

 

 

 


Naglarna...

I lördags när jag hade vart på stan med Marie så slängde ja mig i solariet! Tänkte bättra på färgen lite inför kvällen fest:) skulle ju i väg på Nettans födelsedags fest! Hela 40 år, o de syns knappt på henne;)) Om festen o bilder där i från kommer i morgon!!

Tillbaka till solariet, efter ja kom ut där i från så var mina FINA naglar FULA:( blev så jävla arg o ringde min svägerska direkt för att kanske få något svar om varför detta hände! Hon berätta om uv lack och missfärgningar. Jag blev fett arg o fick måla över mina glittriga Frans manikyr naglar till RÖTT! Ja visst det är ju med fint men inget ja ville ha egentligen men kunde ju inte se ut som ett ufo heller;) haha!!

Bättre uppdate i morgon
Sov gott kära o snygga läsare!


På väg :)

In till stan för att möta Marie :) de blir handling o lite lunch på stan :)

Härliga lördag :)


Fredag kväll :)

Hittade Cara på vinden drog med henne till maxi för middags handling sen bjöds en god middag med choklad till efterätt!! Fick även finbesök av Cynthia och bebis 2:))) alla blev glada & nöjda!! Synd inte bebis va lite större så hon med kunde få smaka;) haha!! Nu letar vi äventyrliga vägar;)

Chik chik


Gårdagens träning :)

Jag ser något väldigt snyggt som hoppar upp o sen ner o gör armhävningar!! Haha;) fasinerad till Max!!
Hash Tina tränar på o hinner knappt med o titta på annat, haha:)
En bild på fina utsikten med när man springer!!

Efter träningen kom mina fina Jasmina o hjälpte mig med lite grejor på datorn! Bra att någon kan nåt om datorer o dess program när man själv e helt tappad när de gäller sånt;)

Förresten alla snygga det är fredag idag!! Ska ni göra något kul? Jag ska busa med Cara i kväll, så hoppas jobb dagen är över fort!!

Chik chik


Ett samtal & jag är lycklig :)

Pratade precis med min älskade vän Linn:) åååååå va jag längtar efter henne!!!!! Här är lite bilder på oss från bland annat en kräft skiva, myskväll hemma, Liseberg och kristianstad dagarna! De är från lite olika år när hon vart hemma hos oss:)

Älskar dig linnsan <3


Tjolahopp :)

Går dagen började ja tidigt, redan kl 5 så ja va la redan hemma vid 13 i går! Sååå skönt:) Mötte upp Jasmina för lunch! Sen hänkade jag på hem till henne. Josse kom lite senare o hon skulle älda lite på Jasmina;) hahaha!!
Som ni ser på bilder så blev de bara på en pinne;)

Sen hade jag årsmöte med Cara!!!!!
Gissa vad som sades på mötet?! JO jag skällde på henne! O vi skratta en jävla massa!!! Va skulle ett års möte va utan lite skäll liksom;)!! Fast tror ni mer vi har ve ko möte och inte årsmöte!! Haha;)

Chik chik


Resan är betald :)

I dag:
jobbat-check
Haft middags gäster! Sandra & Josse-chek
Tränat-check
Träffat Cara som fan! Såldes lite hemliga saker, men inte på ebay, här va de svarta marknaden utanför maxi-check
Betalat min resa till Thailand-check

Och nu dratt på mig skid strumporna & min tjocka Malmö tröja, nu ska ja försöka sova efter min hej dundrandes dag, om de går! Upp innan 4 och jobba så inte många timmar kvar nu!!

God natt alla snygga katt jävlar


Thailand :)

Saknar ihjäl mig just nu! Vill ha värme o sol igen:) men endast 9 månader tills nästa thailands resa ju.... Men länge tills dess!!! El nja tider går rätt fort ändå:)


Skrattar hela vägen :)

Ja för de gör jag! Träningen gick bra i går som alltid:) Hash Tina hängde med mig på core o hon tyckte det var skit kul precis som jag! Hoppas hon tycker om power cirkel med lika mycke för då har jag sällskap både måndagar & tisdagar:)) men de gör hon nog för nu har hon kommit gång:)

Efter gymmet körde jag till Willys o handla min älsklings kvällsmat! Som består av ägg, turkisk yogurt, och liba bröd!! Det krängde jag och titta på ett BB avsnitt som jag missat och även ett gammalt från 2011. Det var när Martins syster kom in o krama honom när dom hade frys leken, han började gråta och kika så jag! Hahah!!

Jag hann allt med o tragga med Cara också! Jag skicka till hennes om hon kunde prata!?
Hon svara vadå prata?
Jag: i tele cp!
Hon: ja jaha ska jag ringa?
Jag ringer upp henne? O säger varf ska du ringa när jag ringer dig gratis!
Vi bara skratta som fan!! Våra konversationer behöver inte vara så roliga för att vi ska skratta inte;) haha:) sen skratta vi i genom hela samtalet så nåt vettigt blev inte direkt sagt;)

Nej nu ska ja dra de sista blossen, upps nu ringer de IN....

Chik chik


Duracell :)

Det är bara förnamnet i dag! Känns som jag skulle kunna springa en hel mil el två bara för att.. Har så mycket energi idag:)

Tiden på jobbet bara rusar i väg, redan jobbat två timmar och röke pausen har redan ringt ut! Min torra knäcke macka är redan nere o ciggen skall intas i skrivande stund!

I kväll är de bara träning som är planerad, men hoppas HOPPAS jag träffar en kär vän med <3

Puss & kram


Underbara söndag :)

Dagen började as tidigt! Ringde o väckte Tinis & Evelin :) två strålande katter är dom:)
Körde o hämta upp dom o drog till arenan för brunch! Detta var fan de bästa på hela vecka, och dessutom träffade jag världens bästa sommar jobbare Frida! Världens snyggaste Frida dessutom;)

Sen hängde ja med hem till Tinis o tragga massa! Trevligt som alltid:)

Hem till min svägerska blev de sen! Vi stod i och plocka i ordning bland Moas grejer!! När hon kom hem senare så sa hon ba nej nej nej nej! Då va de ju så att vi la då alla stora bollar och ballonger i bollhavet! Men där fick dom ju absolut inte vara! Herregud asså vi ville ju bara plocka undan lite;) haha!! Barn är bestämda!!

När jag väl kom hem efter många timmar med skratt o bus så kom Hash Tina hit o våra trutar går ju värre än fan!! Ingen e tyst;) hahah:)

Nu BB time!!! O jag tänker på min älskade Linda !! Hon missar de nu när hon är utomlands!!

Chik chik


Firat Moa :)

Hon hade 2 års kalas :) hon fick fina prinsess saker av mig, med fina öronhänge o ring! De vill hon alltid ha o pekar på mina o vill prova, så varför inte få egna:))

Nu är jag hemma hos emma innan det är dax för grand en runda:)

Chik chik

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198458249.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198458354.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198458360.jpg" class="image">


Jasmina :)

Hennes fest i går va kanon kul:)))

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198397804.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198397834.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3315604/images/2012/pic_198397901.jpg" class="image">


Vill du ha rabatt :)

I dag står ja o plockar ner en jävla massa studio luckor!! Det är en av alla sorter vi har från vårt sortiment på Ballingslöv:)

Förresten vill ni beställa kök, bad el förvaring här så är det bara att hojta till så kan ni få en rabatt chek av mig på 30%! det är ju sjukt bra:)


Twinrix :)

Efter jobbet stack jag till vårdcentralen för att få min sista twinrix spruta! Hade minskäll glömt att de kostade nåt, så chockad blev ja när hon sa ja då va de sista betalningen med, 580 kr tack! Halleluja dom tar alla mina pengar!! Haha;)

Gårdagen var planerad med min Tinis men de blev ändrade planer för hennes del, så vi ska ses en annan dag istället:)

Men åkte hem till päronen och åt lite mat, händer inte ofta så nu va de dax, en god kotlett slank ner:)

Sen åkte ja hem till Moa & Emma för att säga grattis på hennes 2 års dag:) stanna i rätt många timmar o busade & självklart en himla massa traggande med Emma! De va la himla skoj:) de blev en o annan kaka som slank ner också!!

Klockan tickade i väg o klockan var säkert 21 innan jag körde, vidare hem till min Cara för en jävla massa tragg o en mini utflykt till stan! Som vanligt gör vi nåt galet när vi är med varandra:)
Klockan tickade på ännu mer o jag var inte hemma förrän 23:30 o helt slut! Lyckades ja somna då? NEJ..... De tog låååång tid som vanligt!!

De va en händelse rik dag i går o hoppas denna dagen erbjuder lika mycket kulig heter:))

Chik chik


Grattis Moa 2 År :)

I dag är det fasters älsklings födelsedag :) Stora tjejen som kan "allt" själv :) Hon fyller asså 2 hela år, sjuuuuukt stor så snabbt! Galet, kändes som hon kom till världen igår men ändå som ja känt henne hela livet;) Älskar dig MOA <3


Sugen :)

Som fän på att grilla:) undra tros vad jag o Tinis ska hitta på för nån middag i kväll! Kanske rent av blir en grillning vem vet :)

Va ska ni hitta på i dag då?

Chik chik


Galna fester :)

Det saknar jag!! De va sjukt länge sen vi hade sådana fester när allt bara spårar ur typ;)!!! okej att de kan va vilda kvällar ändå men nja inte juat som ja tänker på;) men får snart dra i hopa en sån fest tror ja,,.. Hahah;)

Kan inte sova o ville bara dela med mig av mina tankar just nu..., FEST =)


Vart leder denna dag :)

Ja de kan man fråga sig! Skit äcklig mat i matsalen idag! O de e så trist!!!!! Hoppas dagen tar slut as fort, el nja kanske till 16 i alla fall för i kväll får jag nog träffa min söta Cara:)

Helgen har vart mer än kanon! Lördags kom ja hem vid 23 tiden o Marie jag & Cara stack till Grand o hade as ball:) träffa även Sanna som svängde röven med oss:))) deras bästa dj på vårt älsklings dansgolv var där äntligen!! Vi sa tom att om han andra dåliga kommer nån mer gång då går vi fan inte dit mer;)) hahah:)

Söndagen blev slapp hela dagen fram tills midnatt när vi kom på den brilljanta iden att köra till Cara! O jag drack vin o efter ett tag kom ja på en ide till att köra till Osby o festa vidare med dom grabbsen där;) roligt AB:)

I morgon ska jag träffa min älskligs Martina efter jobben våra:) läääängtar:)

Hoppas ni har en roligare dag än mig, uttråkad AB!!!


Fränt & fräckt :)

Rosa bussar skulle vi med haft i K-town:) Älskar rosa för er som ej vet;)
Vilken fin dag det varit i dag;)

Fick världens bästa sms i dag, jag skratta ihjäl mig:) smset var ju av söta Cara!!!

Du är min underbara tjej och de är ju en rätt stor grej. Mördaren är här tur att du är där. Vi rockar grand inatt och du kommer som vanligt vara en sexig katt. Hade jag inte haft dej hade jag slagit varenda tjej. Jag hoppas min dikt gör dig glad annars köper jag ett choklad. Åk en lugn resa på ditt tåg och hoppas där är en snygg påg. Puss hej vi ses ikväll med leverpastej! <3

Hahahhahaha detta sms skratta jag åt i säkert 10 min när jag fick de:)))


Måste bara berätta att naglarna som blev till fixade i onsdags har hållt jätte fint;) lovade ju uppdate om de;) jag älskar gele <3 som annars om jag haft akryl så släpper de efter en dag på mina naglar tyvärr:(

Ses vi på Grand ellllller?

Chik chik


Framme & trivs :)

jag är ändå en solstråle;) bara så ni vet;) hehe.
Jag skulle egentligen mött Cara runt lunch tid för att just ät en lunch men jag SOV! Hallå sova, SÅ sent!!! Ja jag var nog rätt trött! Haha. Jag som "alltid" vaknar tidigt som sören, men men!
Så de fick bli en snabb mat bit för mig själv! Sen va de stress, till tåg stationen o hämta ut biljetterna för att slippa de sen o köra o hämta ut miljonerna gjorde jag me;)

Strax efter 15 tog ja mig till tåg stationen igen för att då ta tåget! jag bytte tåg i Norrköping o denna stad är så fin;) har vart där ett par ggr innan;) men som sagt var de bara byte;( vidare åkte jag till destination fin stad;) haha.

Har legat lite o slappat på hotell rummet men även vart ute o gått o sett mig om kring! Var borta på coop o handlade lite kvällsmat som två söta killar fick guida mig till, tack grabbar;) jag gav dom min blogg adress o sa att dom skulle Checka in här:) hahaha då har de kanske gått långt men va fan!!!

Väl inne i butiken såg jag tre snygga killar o alla handlade massa mat, what? 21:30 på kvällen liksom, vadå festar ni i tr tänkte jag direkt!! Hahah! Alla är inte som mig!! Esh skämt i sido! Kul att dom handlade just då iaf så ja kunde vila ögonen lite:))

Sen jag köpte min stora fina platt tv har jag ej haft den på många ggr! Gillar inte o kolla på tv faktiskt! Men här har jag faktiskt startat tvn o det är lets dance o vår snygga fotbolls spelare är med:) het som satan;))

Nu ska ja slappa lite!

Puss o kram!

 

 

 

 


Wihoo :)

Jag har typ träningsvärk i kinderna, så mycke som vi skrattade i går:)
Kvällen kom o det gjorde Radocaj med! Vi skulle dra o käka och vi bestämde oss för pizza i sista sekund, då fick ja chans att presentera Katrins pizzeria som har världens godaste pizza;)

Sedan var de vin dax med massa gammal musik;) 90 tals musik pumpade ur högtalarna.

Vi rockade loss totalt på banken o det var det MÅNGA som gjorde just den kvällen;)
Träffa en jävla massa härligt fest folk!! Jag älskar att festa....

Bjuder på bilder på oss, valde några av alla 100 vi tog i går, haha;)

Chik chik


Lång ledigt :)

Sista dagen denna vecka, ledig både fredag & måndag! Det är vad jag kallar lyx:)

Har precis ätit påsk lunch här på jobbet och det var väl smarrigt fast prinskorven o köttbullen var nästan kalla!!

Den årliga lunch bingon satt fart i dag med & som alltid får man en "goodibag" som innehöll frukt, t-shirt och en termos! Och jag valde självklart i rosa:)

I kväll ska jag äntligen träffa min vän Radocaj som har kommit på besök från Norge! Hela två år sen hon var här sist så de ska bli kul att träffa henne:)

Ska ni vara något ledigt i påsk, kanske hitta på något skoj? Jag ska åka på utflykt fredag till lördag! Ska bli himla skoj:)
Ha en bra torsdag alla snygga:)

Chik chik


Fint som fan ska de va:)

De blev stan efter jobb som planerat! Petra o tvillingarna mötte upp mig i stan o visa mig nagel studion:)
Max 1,5 timme tog de o jag blev super nöjd:) men återstår o se om dom är hållbara på mig! Ska uppdatera er om de längre fram:)

Bild på mina fina naglar o adress & nr dit finns med:) en trevlig liten vitnames tjej jobbar med gele & en kille jobbar med akryl, så bara att välja;)

Jag, Pullan & Jasmina gick därefter till mc för att äta lite sen drog vi hem till mig! Jag slängde mig på köksbordet o Sandra högg i vax remsorna;) så både fina naglar o ben idag;) <3

Brudarna som är så duktiga på att söka o hitta på nätet hjälpte mig o boka o betala en resa med;) Tack <3

BB avsnittet hanns också med så klart o nu ska man försöka sova men som
Vanligt är jag aldrig trött när kl är 23:30.... But i gone try:)

Chik chik


Träffa pullan :)

I kväll blir de att träffa min pullish Sandra:) men först ska jag gå till ett ny öppnat ställe o bygga upp naglarna efter jobbet:) ska bli skönt o få dom vi gjorda så man är extra fin i helgen:) sedan ska vi mötas upp för att käka något, får väl se om vi äter nåt på stan el vi drar hem till mig! Det blir även vaxning idag, hell yee:)

I går var jag ju som sagt hos Petra o tvillingarna! Ja kom dit efter jobbet o där bjöds de på tacos, inte fy skam de inte;) mätta o belåtna så fick barnen en påsk påse av mig med lite påsk choklad! Dom öppna sina påsar direkt o högg in;) dom stora påskhararna tyckte dom mest var roligt att slänga med! O där satt jag o sa e de det som kallas uppskattning;) haha!!

Nattning av barn o vi slängde oss på soffan o tragga skit:) efter ett tag somna Petra o de märkte inte jag så jag babbla på! Väckte henne ex antal ggr! Sen märkte jag att de var nog kört att ens försöka så jag sa nu går jag hem varav jag fick svar: andra sidan vägen!!!!! Hallå va babblar du om ja går nu!!! Amen var ska du sa hon igen! Ja bara skratta o sa hej då! Hahha trött mamma denna dag;))

Hoppas denna onsdag rullar på här på jobbet o man kan få sig lite skratt:)

Chik chik


Hem till Petra :)

Japp för de ska jag idag:) vi ska äta middag som vanligt o busa o tragga skit;)


Förbannad!, vrid tillbaka klockan :)

Ja det är just vad jag vill göra nu!! Kanske vrida tillbaka till i går då jag hade en underbart bra dag me barnen:)

I går kväll fick jag reda på en sak som gjorde mig så ledsen att ja böla som en katt unge o kunde inte somna på väldigt länge:(

I dag säger Petra två tråkiga saker som gjorde mig rasande!!
Tvillingarna vann ej tävlingen dom vart med i, riktigt trist men samtidigt är jag glad för dom kom jätte långt!! Som jag skrivit innan så var vi uppe i skit Stockholm i tv huset! Dom kontakta henne o uppmana henne att söka till ensam mamma söker! Okej vad kul! La ner tid o jobb på att filma o skicka in! Nästan Direkt ringer dom o säger: du är med i slut casting till programmet! Wihoo tänker vi! Tror där va 11 stycken som var med i torsdags o Petra en av dom! Och som nu i dag till slut blir tre stycken!! hon skulle få besked idag o ja visst dom ringde! Säger att hon ej kommit med! Varför?! För att dina barn är för små...... HALLÅ seriöst de ca dom som sökte upp henne o visste hur gamla barnen var osv osv...... Jag kunde fan köpt om dom tex sa tyvärr du kom ej med pga dom andra var mer intressanta men va fan!!!! Blir så arg nu hatar jag alla i de teamet som man spenderade hela dag jäveln med nu!!!!!!


Jag älskar dig :)

Tösa biten Moa <3 i dag vakna jag med ett leende på läpparna! Det var för att jag skulle träffa henne igen:)) vi hade i planerna att gå till Andys lekland idag o så blev de, och även Kewin ville med:) vi fick skjuts dit eftersom jag ej har någon barnstol:(( När vi lekt i några timmar o fika pausat så tog vi vagnen o gick till mc donalds för lite mat! Ja kan säga att leksakerna var roligare än mat, hahaha;) vi han även med buss hos mig o vi hälsade även på tant Nettan med familj:) deras vovve var väldigt intressant:) vovvvvvve! Faster vovvvvvve!! Ja sa att hon skulle säga till pappa o köpa en!! Haha:) det var hela min söndag faktiskt!!

Har ni gjort något kul denna söndag?

Chik chik


Äntligen lördag :)

Lördagen kom, och den var precis som torsdag, fredag! Helt fantastiskt efterlängtad:) Dagen startade me att ut o ragga med söta Cara! Gjorde allt vi brukar göra o lite till!! Vi körde o tvätta min fina bil, o den blev skinande ren:) när jag sen skulle köra hem Cara så frågade hon om ja skulle släppa av henne en bit innan den där grusvägen började?! Nej för fan e du knäpp el va mitt svar i princip!! Grusig o fin blev den men de var de värt!! I like min Cara <3

Sen träffade jag min älskade Emma & Moa :) o planerade att jag skulle leka med henne på den fina söndagen:))

Det blev snabbt kväll o ja hämtade upp min Marie o började pimpla vin! Sen ramla grabbarna in & Cara så klart:) vi dansa rövarna av oss på Grand, o hade fantastiskt roligt:))

Hade ni med en kanon lördag??

En chik puss från mig <3

 


Fredag = Malmö :)

Ja visst Malmö är så ball:) o där
Tillbringade jag & Cara fredags kvällen:) blev upphämtade av taxi som tog oss till tåg möget! Vi började festa till de me vårt vin:) sittandes bredvid en kille som satt o skratta när vi skojsade till de!! Vi babbla om massa skit o pratade snusk! Haha! Vi skratta som aldrig förr o högljudda som vi var så lämna en efter en vagnen vi satt i.. Förutom den här killen, han satt snällt kvar o små grina åt oss;)

Väl framme träffa vi på några vi kände, de va la skoj, inte direkt där man trodde se deras fina face;) men jo visst:)

Klackarna klickade gata o torg!! Väl framme på lilla torg (tror ja de heter) hamna vi på samma ställe som sist som ja fortf inte minns namnet på;) vi träffa på massa snyggingar o ytterligare folk vi känner haha:) vi va väl där i ca 2 timmar om tidsuppfattningen kan stämma sen mötte vi upp Stephanie som hängde på oss till Hipp:) stället var väl inte jätte ball men kan vara så att vi skulle anlänt till detta palats en lördag i stället, så får väl se om vi ger de en chans till någon gång!!

Hemfärden skratta vi rätt mycke på med, men de va bara den första halv timmen sen tror ja nog bestämt att mina ögon gick i konkurs.....
Tåg sömn är ju aldrig fel;)

Vill ni hänga på till Malmö med oss fest människor nån gång så shoa till för fan, för vi är helt förälskade i Malmö o kommer åka dit så ofta vi bara kan:)

Jag har aldrig gillat att åka dit direkt o knappt vart intresserad av festivalen på sommaren! Men denna sommaren kommer ja tälta där;))

Hoppas ni hade en bra fredags kvälll?!

Chik chik


RSS 2.0