Got 2 luv u :)

I lördags var ja ju o kolla på lite bilar:) var ju hos de snygga grabbarna i Hörby! Men där var väl bara en Honda lite jeep aktig som var fin o bra, men den var helt ny o där ligger inte direkt intresset! Tanken är ju en begagnad men får väl se vad som köps:) vidare körde vi tillbaka till Kstad o kolla runt hos olika bilhandlare! Ett ställe vi hamna på var Toyota. Där hade de en Toyota Prius som ja blev lite kär i:) men även där va de lite tankar som flög runt, är den dyr att laga om nåt går sönder, än andra bilar? Är de kul med automatare? Är det normalt att t.om bakrutan är tonad? Varf är där två rutor där bak? Kommer de va jobbigt el vänjer man sig snabbt?! Ja många frågor när man ej ägt mer än en bil!!! Kan ni säga något om denna bil!?

Till slut blev det i alla fall äntligen kväll och som planerat sen långt tillbaka så skulle vi alla brudar dra till Lone på sex party:) riktigt skoj va de:) folk skratta flamsa o tramsa!! O kände o klämde på allt!! Men man fick ej prova något!! Hahaha;) man gick sedan in en efter en o beställde va man ville ha, för ingen skulle skämmas! En efter en kom de ut o sa va dom beställt!! Haha:)
Hon var ej så insatt hon som hade de o kunde varken pris på allt el visste riktigt svar på de man fråga, men de gjorde inte så mycke!!

När klockan började närma sig 12 slaget så rullade bilen till stan! Tiden var slagen, vi skulle till vårt älskade GRAND:) vi skakade rumpa som vanligt o träffa all vänner o nya ansikte som vanligt:) förresten min o Caras entré med hjälp av Sanna & Marie var fasansfull! Fy fan har aldrig skrattat så mycke asså:) vill ni läsa mer om den så gå in på www.cara.se där kan ni lära er hur man gör entré;) hahahaha:)

Chik chik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0