Mer är kanon :)

Va ju som sagt med mina älsklingar på andys igår! Petra Melissa & Isabella! De va lika kul som vanligt:)
Men där va ju sjukt mycke folk!

På eftermiddagen drog ja till Cissi i Hässleholm för att ta en cider innan vi sen skulle bli upphämtade på stationen av (vår) buss! Vi skulle gå i tid för jag o Cissi har en förmåga att ALLTID komma sent när vi ska festa med jobbet! När vi hade gått halvägs började dom ringa! Var är ni, vi väntar på er!! Men vi var i tid, tyckte dom var lite tidiga;) haha;)

Det var en gubbe som ska gå i pension nästa vecka som vi firade! Han har jobbat på Ballingslöv i 51 år! Hela jävla 51 år asså! OMG liksom!!;)

Vi var 20 pers i en buss vi lånat! Satt o drack o sjung massa snappsvisor;) ner till Helsingborg för att vidare tura till Helsingör tre ggr fram o tillbaka! Vi åt god buffe o drack mer gott! Handla lite i taxfree o så vidare!! Efter ca tre timmar va de dax o köra hem igen! O där fortsatte sjungandet o festandet:)
Landa i Hässleholm o vidare in på (Kingan)!! I alla fall en del av oss! Sen tog ja tåget o satt med två helt sjuka grabbar!! Skratta som aldrig för!!
Kom till stationen så blev ja upphämtad o vidare till banken en sväng, mindre kul där så de blev bara en stund där:)

Några bilder från festen blir de tyvärr ej pga att många som säkert inte vill hamna här!:( men någon bild från andys ska vi ladda upp:)

Puss på er:)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0